Obre les portes a Manresa el segon supermercat gestionat per persones amb discapacitat intel·lectual

AMPANS i Caprabo refermen la seva aposta per aquest projecte

supermercat Manresa gestionat persones discapacitat
El nou supermercat donarà feina a un equip de 15 persones // Foto: Ampans

AMPANS i Caprabo van inaugurar ahir el segon supermercat de Catalunya que dóna feina a persones amb discapacitat i en situació de vulnerabilitat. L’obertura del segon supermercat Caprabo d’AMPANS, situat al carrer Pompeu Fabra de Manresa, coincideix amb la concessió a la iniciativa, del Premi FAAM d’Or 2019 i també amb l’aniversari del primer súper que tot just avui fa just dos anys de la seva posada en marxa. 

L’alcalde de Manresa Valentí Junyent, acompanyat del President d’AMPANS, Sebastià Catllà,  el Director de Desenvolupament Corporatiu de Caprabo, Josep Barceló i el director general d’AMPANS, Toni Espinal, van inaugurar la nova botiga, acompanyats de tot l’equip de treballadors que en portaran la gestió diària. 

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Dues de quinze persones que hi treballaran en el nou supermercat van explicar el repte que significa per a elles la nova feina. El Pere Lluís Rodríguez va dir que espera poder donar un valor afegit a la feina que farà al supermercat perquè “treballarem per Caprabo però ho farem en nom d’AMPANS”, mentre que Martí Santaulària va expressar el seu agraïment per la oportunitat que té de treballar després de posar de manifest que  “m’han descartat a moltes entrevistes de feina per tenir una discapacitat intel·lectual”.  

Per la seva banda, el Director de Desenvolupament Corporatiu de Caprabo, Josep Barceló, va posar de relleu que el projecte amb AMPANS és “el projecte” i va recordar que Caprabo és la cadena de supermercats amb més antiguitat de tot l’estat, amb una aposta clara pel producte saludable i de qualitat. 

BANER_300X250

Al seu torn, Toni Espinal va explicar que la missió d’AMPANS és acompanyar les persones perquè tinguin oportunitats, i el fet de tenir un supermercat no només dóna feina sinó que també dóna visibilitat pel tracte directe amb el client. Espinal també va destacar la implicació i la bona relació amb Caprabo, que han fet possible aquest projecte d’economia social. Finalment el president d’AMPANS va felicitar tot l’equip pel premi FAMM de Oro, que el projecte ha rebut aquesta setmana a Almeria.

FECETC_Banner_fira si i millor

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*