L’ONCE entrega els Premis Solidaris 2019 en un acte amb àmplia representació de la societat catalana

Els guardons reconèixen la solidaritat i superació

once premis solidaris representacio societat catalana
Els guardonats dels Premis Solidaris 2019 // Foto: ONCE Catalunya

L’ONCE va premiar ahir la solidaritat que rep de la societat catalana amb el lliurament dels Premis Solidaris ONCE Catalunya 2019 en un acte al que van assistir nombrosos representants Tercer Sector, del món polític i social de la societat catalana i de l’ONCE a Catalunya.

Enguany els premis van han recaigut en l’Associació AREMI (Institució, Organització, Entitat o ONG); TV3 pel seu reportatge ‘Viure la sordceguesa amb 12 anys’ (Mitjà o projecte de comunicació); Enric Morist, coordinador de CREU ROJA Catalunya (Persona Física); Suara Cooperativa (Empresa); i l’Ajuntament de Castellfollit de la Roca (Administració Pública).

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Els Premis Solidaris ONCE Catalunya tenen la finalitat de reconèixer i premiar aquelles persones, entitats, institucions, projectes i mitjans de comunicació i administracions que realitzen una labor solidària en el seu entorn d’influència i procuren la inclusió social de tots els ciutadans, la normalització i l’autonomia personal, l’accessibilitat universal i la vida independent. Els premiats destaquen per la seva sensibilitat social, la seva llarga trajectòria i la seva dedicació en pro dels drets socials dels més desafavorits.

En paraules del delegat territorial d’ONCE Catalunya, Enric Botí i el president d’aquests premis i també president del Consell Territorial, David Bernardo “aquests guardons premien la solidaritat que tenim la sort de rebre a diari dels ciutadans de Catalunya i que ens permet fer la nostra tasca social. Els Premis Solidaris ONCE donen visibilitat a persones i iniciatives que moltes vegades són invisibles. Ens agradaria que tothom sabés de la seva lluita i capacitat de superació perquè s’ho mereixen. Fan una feina diària, callada i tenaç i demostren que amb esforç i constància hi ha realitats que es poden canviar”. 

BANER_300X250

Els Premis Solidaris ONCE Catalunya es celebren des del 2001. Des de llavors han estat guardonats, entre d’altres, Miquel Martí i Pol, Josep Maria Espinàs, Pere Casaldàliga, Isidre Esteve, el Pare Manel, Anna Vives, Borja Corcóstegui i les fundacions de Vicente Ferrer o Pasqual Maragall.

FECETC_Banner_fira si i millor

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*