AMPANS rep un premi a Almeria pel seu projecte d’emprenedoria social amb els supermercats Caprabo

Recollirà demà el Premi FAAM de Oro 2019

premi almeria projecte emprenedoria social ampans caprabo
Equip del primer supermercat gestionat per persones amb discapacitat a Manresa // Foto: AMPANS

AMPANS recollirà aquest dimarts a Almeria el Premi FAAM de Oro, un reconeixement pel projecte d’emprenedoria social del supermercat Caprabo, gestionat per persones amb discapacitat. Es tracta d’un premi que entrega anualment FAAM, una federació que agrupa 19 associacions de persones amb discapacitat d’Almeria, amb motiu del Dia Internacional de la Discapacitat.

El 29 de novembre del 2017 AMPANS i Caprabo van posar en marxa a Manresa el primer supermercat de Catalunya gestionat per un equip de persones amb discapacitat. Aquest proper dijous obrirà un segon supermercat amb el mateix concepte a la capital del Bages.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

L’experiència ha estat positiva per les dues organitzacions ja que suposa un pas important per la inclusió sociolaboral de persones amb discapacitat intel·lectual. 

La posada en marxa de supermercats en l’àmbit de la inclusió laboral de persones amb discapacitat i en situació de vulnerabilitat ha estat considerada per FAAM com un projecte que innova socialment i que fa molt visibles les seves capacitats per sobre de les dificultats que puguin tenir les persones que hi treballen.

BANER_300X250
FECETC_Banner_fira si i millor

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*