Dissabte, 6 març 2021
Inici Dependència Nou punt d'atenció presencial del Banc del Moviment de Barcelona per...

Nou punt d’atenció presencial del Banc del Moviment de Barcelona per atendre situacions d’urgència amb cita prèvia

Ubicat a BCN Esquerra, concretament al districte Sants-Montjuïc

banc del moviment atencio presencial
L’atenció presencial del servei compte amb un nou punt d’atenció // Foto: Ricard Fadrique

A partir d’avui, 1 de febrer, el Banc del Moviment de Barcelona amplia el servei d’atenció presencial d’urgències amb cita prèvia amb un nou punt d’atenció de BCN Esquerra, ubicat al districte Sants-Montjuïc. Fins ara l’atenció a les urgències només es feia al punt d’atenció de BCN Dreta ubicat a Nou Barris. 

Degut a les mesures vigents per a la contenció de la Covid-19, el Banc del Moviment atén preferentment les consultes i les peticions de forma telemàtica, i només atén presencialment les situacions d’urgència amb cita prèvia. 

ARC Soluciones publi

Per demanar cita prèvia o atenció telemàtica es pot fer trucant al telèfon 610223707 o enviant un correu a l’adreça bancdelmoviment@bcn.cat 

El Banc del Moviment és un servei municipal que s’ofereix en col·laboració amb les entitats Banc Solidari de Material OrtopèdicAssociació Catalana de l’Afectat d’Esclerosi Múltiple i Nexe Fundació. La funció d’aquest servei és proporcionar productes de suport per a la mobilitat i productes de suport tecnològics per a tots tipus de discapacitats, per a persones que ho necessitin en servei de préstec per un període inicial de 6 mesos. Per altra banda, el Banc del Moviment funciona gràcies a la solidaritat de particulars i d’entitats que donen productes per a la seva reutilització. 

Subscripció Newsletter (50% de descompte)

Amb notícies, agenda, subvencions, convocatòries, ofertes, recursos...i molt més

Amb motiu del 5è aniversari del Diari de la Discapacitat, aquest mes de febrer, pots tenir la subscripció a meitat de preu durant el primer any. APROFITA AQUESTA OPORTUNITAT!!

Redacció/Fonts
Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-

ÚLTIMES NOTÍCIES