Dimecres, 19 gener 2022
IniciInclusió LaboralMIFAS insereix 89 persones amb discapacitat al mercat laboral a través del...

MIFAS insereix 89 persones amb discapacitat al mercat laboral a través del Programa SIOAS

resultats-mifas-sioas-mercat-laboral-discapacitat

La Fundació MIFAS ha aconseguit inserir a 89 persones amb discapacitat al mercat laboral durant el Programa Serveis Integrals d’Orientació, Acompanyament i Suport a la inserció de les persones amb discapacitat o trastorns de la salut mental (SIOAS).

Tot un èxit si es té en compte que l’entitat ha atès un total de 139 persones durant el període de comprès entre juliol de 2018 i juny de 2019. Això significa que MIFAS ha tancat amb un 64% d’insercions laborals en un programa que requereix que almenys un mínim del 20% de les persones ateses s’insereixin a l’empresa ordinària per un període mínim de 3 mesos. En aquest sentit MIFAS també ha aconseguit de sobres els objectius, ja que ha superat àmpliament aquest percentatge arribant a un 35,25%.

Per millorar les oportunitats laborals, també s’ha ofert formació i pràctiques laborals. En aquesta edició, 18 persones han pogut realitzar pràctiques laborals i 62 persones han participat a diverses accions formatives.

El programa s’ha executat a tres punts d’actuació de les comarques gironines (Girona, Vilafant i Blanes) i a un punt d’actuació a la comarca de l’Alt Maresme (Tordera), amb un equip tècnic de 10 professionals a jornada complerta.

Des del mes de juliol la Fundació MIFAS està treballant en una nova edició del Programa SIOAS on s’atèn un mínim de 140 persones. Com a novetat s’ha traslladat el punt d’actuació de Tordera a Pineda de Mar, per poder atendre millor les persones de la comarca de l’Alt Maresme.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content