Dijous, 7 desembre 2023
- PUBLICITAT -spot_img
IniciINCLUSIÓ LABORALMIFAS insereix 89 persones amb discapacitat al mercat laboral a través del...

MIFAS insereix 89 persones amb discapacitat al mercat laboral a través del Programa SIOAS

campanya 25N diba
resultats-mifas-sioas-mercat-laboral-discapacitat

La Fundació MIFAS ha aconseguit inserir a 89 persones amb discapacitat al mercat laboral durant el Programa Serveis Integrals d’Orientació, Acompanyament i Suport a la inserció de les persones amb discapacitat o trastorns de la salut mental (SIOAS).

Tot un èxit si es té en compte que l’entitat ha atès un total de 139 persones durant el període de comprès entre juliol de 2018 i juny de 2019. Això significa que MIFAS ha tancat amb un 64% d’insercions laborals en un programa que requereix que almenys un mínim del 20% de les persones ateses s’insereixin a l’empresa ordinària per un període mínim de 3 mesos. En aquest sentit MIFAS també ha aconseguit de sobres els objectius, ja que ha superat àmpliament aquest percentatge arribant a un 35,25%.

cançons que acaben en fade out

Per millorar les oportunitats laborals, també s’ha ofert formació i pràctiques laborals. En aquesta edició, 18 persones han pogut realitzar pràctiques laborals i 62 persones han participat a diverses accions formatives.

El programa s’ha executat a tres punts d’actuació de les comarques gironines (Girona, Vilafant i Blanes) i a un punt d’actuació a la comarca de l’Alt Maresme (Tordera), amb un equip tècnic de 10 professionals a jornada complerta.

Campanya 25N Diputació de Barcelona

Des del mes de juliol la Fundació MIFAS està treballant en una nova edició del Programa SIOAS on s’atèn un mínim de 140 persones. Com a novetat s’ha traslladat el punt d’actuació de Tordera a Pineda de Mar, per poder atendre millor les persones de la comarca de l’Alt Maresme.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content