MIFAS insereix 89 persones amb discapacitat al mercat laboral a través del Programa SIOAS

Més d’un 35% de les insercions han estat al mercat ordinari

resultats-mifas-sioas-mercat-laboral-discapacitat

La Fundació MIFAS ha aconseguit inserir a 89 persones amb discapacitat al mercat laboral durant el Programa Serveis Integrals d’Orientació, Acompanyament i Suport a la inserció de les persones amb discapacitat o trastorns de la salut mental (SIOAS).

Tot un èxit si es té en compte que l’entitat ha atès un total de 139 persones durant el període de comprès entre juliol de 2018 i juny de 2019. Això significa que MIFAS ha tancat amb un 64% d’insercions laborals en un programa que requereix que almenys un mínim del 20% de les persones ateses s’insereixin a l’empresa ordinària per un període mínim de 3 mesos. En aquest sentit MIFAS també ha aconseguit de sobres els objectius, ja que ha superat àmpliament aquest percentatge arribant a un 35,25%.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Per millorar les oportunitats laborals, també s’ha ofert formació i pràctiques laborals. En aquesta edició, 18 persones han pogut realitzar pràctiques laborals i 62 persones han participat a diverses accions formatives.

El programa s’ha executat a tres punts d’actuació de les comarques gironines (Girona, Vilafant i Blanes) i a un punt d’actuació a la comarca de l’Alt Maresme (Tordera), amb un equip tècnic de 10 professionals a jornada complerta.

BANER_300X250

Des del mes de juliol la Fundació MIFAS està treballant en una nova edició del Programa SIOAS on s’atèn un mínim de 140 persones. Com a novetat s’ha traslladat el punt d’actuació de Tordera a Pineda de Mar, per poder atendre millor les persones de la comarca de l’Alt Maresme.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*