Nova edició del Programa de Beques Fundación Universia per ajuts a estudiants universitaris amb discapacitat

La convocatòria està oberta fins el 18 d’octubre de 2019

programa beques fundacion universia estudiants universitaris discapacitat

El passat 29 de juliol es va obrir la convocatòria de la XIII edició del Programa de Beques Fundación Universia d’ajuda a l’estudi per a estudiants universitaris amb discapacitat per al curs 2019-2020.

L’objectiu és fomentar la inclusió de persones amb discapacitat a través de l’educació, i per mitjà de concessió d’ajudes econòmiques. Aquestes ajudes estan dirigides a estudiants que vulguin accedir a un grau o màster universitari i fins a la finalització dels seus estudis.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Els requisits que han de complir els sol·licitants de les beques Fundación Universia són els següents:

  • Ser estudiant espanyol/a o estranger resident a Espanya.
  • Acreditar una discapacitat igual o superior al 33%
  • Estar matriculat/da o en condicions de matricular-se en un grau universitari o màster per qualsevol universitat del món o una formació específica per a “joves amb discapacitat intel·lectual”.
  • S’inclouran ensenyances de plans d’estudi antics i títols propis de màster.

Les sol·licituds es poden presentar telemàticament fins el proper 18 d’octubre de 2019 a les 18h (hora peninsular). La concessió de Beques de Mobilitat es resoldrà amb data màxima el 12 de novembre de 2019 mentre que les altres modalitats es resoldran amb data màxima del 20 de desembre de 2019. S’informarà als beneficiaris a través del correu electrònic.

BANER_300X250

La Fundación Universia adjudicarà un nombre variable de beques en la convocatòria d’aquest any, que té un pressupost total per al Programa de 231.000 euros.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*