La Fundació MIFAS insereix al mercat laboral 82 persones amb discapacitat amb el programa SIOAS

50 en el mercat ordinari i 32 en centres especials de treball

mifas inserció laboral programa sioas
S’han atès 134 persones durant la realització d’aquest programa // Foto: Grup MIFAS

La Fundació MIFAS ha inserit laboralment a 82 persones al través del programa Serveis integrals d’orientació, acompanyament i suport a la inserció de les persones amb discapacitat o trastorns de la salut mental (SIOAS), que es va tancar al mes de juny.

De les 134 persones ateses durant la realització d’aquest programa, que es va iniciar l’1 de juliol de 2017, 50 s’han inserit a l’empresa ordinària i 32 en centres especials de treball. Recordem que el programa SIOAS, que té una durada d’un any, té com a objectiu principal la inserció a l’empresa ordinària de les persones amb discapacitat física. Dins del mateix programa s’han realitzat 1.110 hores de formació i 15 persones han fet pràctiques laborals en diferents empreses.

BANER_300X250

En els 4 punts d’actuació amb els que compta la Fundació MIFAS (Girona, Blanes, Vilafant i Tordera), s’han desenvolupat durant aquest temps tot un seguit d’actuacions amb les persones amb discapacitat que s’adrecen al servei per trobar feina. A través d’un tècnic amb orientació laboral, s’identifiquen les competències, motivacions i interessos laborals per tal de definir un objectiu laboral i donar les eines necessàries per a la recerca d’ofertes. També s’ofereix formació, pràctiques laborals, preparació, suport i seguiment al lloc de treball.

A més d’aquest programa subvencionat pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, la Fundació MIFAS gestiona un programa propi de Servei d’Integració Laboral que ofereix un servei d’orientació, acompanyament i suport a la inserció laboral. En el conjunt de tot el servei i a finals del 2017, l’entitat va tancar amb 1130 persones ateses (432 amb programes subvencionats i 453 amb fons propi) i 392 persones inserides laboralment.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*