Tarifa econòmica per les persones amb discapacitat majors de 60 anys i titulars de la Targeta Rosa als CEM de Barcelona

Rebaixa un 43% el preu de la tarifa d'adult

cem-tarifa-econòmica-persones-discapacitat-majors-60-anys
Persona gran nedant a la piscina del CEM Sant Jordi // Foto: Ajuntament de Barcelona

Les persones amb discapacitat majors de 60 anys de Barcelona i posseïdors de la Targeta Rosa tenen una nova tarifa un 43% més econòmica per assistir tots els Centres Esportius Municipals (CEM) de la ciutat.

L’Ajuntament de Barcelona ha establert una nova tarifació social per a persones amb discapacitat a tots els CEM fruit d’un procés de reflexió conjunt que han fet l’Institut Barcelona Esports i l’Institut Municipal Persones amb Discapacitat.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Aquest és un servei de caràcter social impulsat per l’Ajuntament de Barcelona a l’abast de totes aquelles persones majors de 60 anys o amb una discapacitat igual o superior del 33% acreditada i amb pocs recursos econòmics.

BANER_300X250

  1. Soc una persona amb una discapacitat definitiva del 45%. No em queda clar l’última frase del vostre escrit on es diu “amb pocs recursos econòmics”. Ens podrieu expicar si els discapacitats que treballem tenim dret a aquest descompte?. Què s’enten per “pocs recursos econòmics”?. Mes que res per saber si ens podrem apuntar o no a aquest descompte. Moltes gràcies.

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*