Més de 2.500 persones omplen el barri de Les Corts en la 9a cursa ‘En Marxa per la Paràlisi Cerebral’

La cursa ha comptat amb la presència del gegant Normag

participants-cursa-marxa-paràlisi-cerebral barri corts
Normag, el primer gegant amb discapacitat intel·lectual també hi ha participat // Foto: FEPCCAT

Més de 2.500 persones han omplert aquest matí els carrers del barri de Les Corts de Barcelona en la 9a edició de la cursa En marxa per la Paràlisi Cerebral, organitzada per la Federació Catalana d’Entitats de Paràlisi Cerebral (FEPCCAT) i Ipsen Pharma, una prova solidària que, any rere any, exemplifica la plena igualtat d’oportunitats pel col·lectiu de persones amb paràlisi cerebral i altres discapacitats similars. 

La prova ha reunit a centenars de nens i nenes, joves i persones adultes amb i sense paràlisi cerebral o una altra discapacitat afí, i ha comptat amb més d’un centenar de voluntaris que han fet possible la jornada.

BANER_300X250

El periodista Aleix Parisé ha exercit de presentador de la jornada, que ha comptat amb dos recorreguts d’1 km i 5 km, que discorrien pels carrers del barri de les Corts, de Barcelona. 

Abans d’iniciar-se la prova, s’ha rendit un emotiu homenatge a Joan Bertran Reguera, president d’honor de l’Associació Esclat (entitat pertanyent a FEPCCAT), mort el passat mes d’agost. 

La novetat d’aquest any ha estat la participació de Normag, el primer gegant amb discapacitat intel·lectual de Catalunya, construït amb materials ultralleugers i amb un disseny adaptat perquè el puguin portar persones amb discapacitats intel·lectuals i físiques. El grup de batucada inclusiva Reperkutim ha acompanyat el seu recorregut.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*