El primer gegant amb discapacitat intel·lectual serà una realitat gràcies a l’aportació de 246 mecenes

La Fundació Aspasim recapta més de 15.000€ per a la seva construcció

gegant-discapacitat-intel·lectual-aportació-mecenes
El gegant es construirà durant aquest mes d’agost // Foto: Fundació Aspasim

La Fundació Aspasim ha assolit, després de 40 dies, el repte d’aconseguir els diners necessaris per a construir el primer gegant amb discapacitat intel·lectual de Catalunya.

Això ha estat possible gràcies a la col·laboració de 246 mecenes que amb les seves aportacions a través de la plataforma Verkami han arribat a la suma de 15.500 euros.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Durant el mes d’agost es construirà el gegant Normag de la mà de la mestra constructora Dolors Sans, per tal que es pugui fer el bateig el 15 de setembre a les 18.30h a la plaça Manning de Barcelona, en el marc de les festes de La Mercè de Barcelona, incorporant-lo així a la imatgeria de la ciutat.

La Fundació Aspasim porta 80 anys potenciant el benestar i la inclusió de les persones amb discapacitat greu, a través de projectes educatius, laborals, d’habitatge i d’oci.

BANER_300X250

Així la Fundació Aspasim ofereix suport als centres educatius per a incloure els infants amb discapacitat a l’escola ordinària, té una escola pròpia pels infants que ho necessiten, fa formació sobre inclusió per a professorat, té tallers ocupacionals, gestiona una xarxa d’habitatges, manté un grup de contacontes infantil que fa gira per les escoles…

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*