Dimarts, 6 juny 2023
Dimarts, 6 juny 2023
IniciResponsabilitat SocialL’Escola l’Estel de Sant Tomàs estrena furgoneta gràcies a la col·laboració de...

L’Escola l’Estel de Sant Tomàs estrena furgoneta gràcies a la col·laboració de la Fundació “La Caixa” i CaixaBank

Ha fet un donatiu de 10.000 euros a Sant Tomàs per adquirir el nou vehicle de 9 places

Foto furgoneta estel
La nova furgoneta té una capacitat de 9 places // Foto: Sant Tomàs

CaixaBank, a través de la Fundació “la Caixa”, ha fet un donatiu de 10.000 euros a la Fundació Sant Tomàs per col·laborar en la compra d’una furgoneta de 9 places que s’ha adquirit per l’escola l’Estel. El nou vehicle substituirà l’antiga, que després de 20 anys de servei, s’havia quedat antiquada. 

Disposar d’aquest mitjà de transport per a un servei d’educació especial com l’Estel és molt necessari ja que fa possible poder traslladar tots els alumnes en sortides que requereixen desplaçaments amb un mitjà de transport propi.

anunci guies d'arrel

Així la nova furgoneta s’utilitzarà perquè els alumnes puguin fer sortides a la comunitat i experiències de lleure, desplaçaments per fer les activitats complementàries, com la natació o bé serveix com a complement al transport d’autobús en els desplaçaments d’excursions i colònies. La furgoneta també s’utilitza perquè els alumnes de l’etapa de transició a la vida adulta puguin desplaçar-se a fer les pràctiques laborals. A més, disposar d’aquest mitjà de transport és molt útil davant de qualsevol urgència que es pugui presentar en el dia a dia escolar d’un centre com l’Estel.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content