Dimecres, 29 juny 2022
Dimecres, 29 juny 2022
IniciResponsabilitat SocialL’empresa SiC24 dona suport al servei NeuroLleida d’ASPID per ajudar a les...

L’empresa SiC24 dona suport al servei NeuroLleida d’ASPID per ajudar a les persones més vulnerables a fer tractaments de neurorehabilitació

Fa una aportació econòmica destinada a facilitar l’accés a tractaments neurorehabilitadors a persones amb dificultats econòmiques

Col·laboració ASPID- S24
Ambdues entitats venen col·laborant en diferents àmbits des de l’any 2004 // Foto: ASPID

L’empresa Seguretat i Control 24 Hores (SiC24) ha fet una donació econòmica al servei NeuroLleida d’ASPID destinada específicament a subvencionar i facilitar l’accés a tractaments neurorehabilitadors a persones amb dificultats econòmiques. Aquesta ajuda dona continuïtat a la col·laboració que venien mantenint ambdues entitats des de l’any 2004 en els àmbits de la inserció, la formació i la contractació de persones amb discapacitat en el mercat de treball, així com en la

promoció de les activitats de lleure, com l’esport, entre persones amb discapacitat física. Als esmentats àmbits enguany s’ha afegit el suport al serveis de NeurolLeida.

banner newsletter oferta 50%

Cal recordar que NeuroLleida celebra enguany el 10è aniversari amb un balanç de més de 2.000 participants (entre usuaris atesos, assistents a activitats preventives i professionals inscrits en propostes formatives) des de la seva creació. Per àrees, la de Neurorehabilitació ha atès 584 persones durant aquests 10 anys (212 l’any passat) i la de  Neuroprevenció més de 1.000, mentre que la de Formació ha registrat més de 500 participants.

SiC24 és una empresa de Lleida dedicada a la instal·lació de sistemes de seguretat contra intrusos i sistemes de protecció contra incendi, amb recepció i gestió dels senyals rebuts en central d’alarmes pròpia, les 24 hores del dia i durant tots els dies de l’any.

NeuroLleida és un servei creat específicament per ASPID per oferir tractament sanitari no-farmacològic neurorehabilitador a persones afectades per una malaltia crònica que han patit algun tipus d’afectació neurològica.

Diari de la DisCapacitat Oferta Newsletter 50% descompte

Ara per només 7,99 € durant el primer any rebràs al teu correu cada dia tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya. No deixis escapar aquesta oportunitat!!

Redacció/Fonts
Redacció/Fonts
El Diari de la DisCapacitat és el primer digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES

CatalàEspañol
Skip to content