L’empresa Canon fa una donació a ASPID per sufragar el programa d’activitats del seu 25è aniversari

L’entitat lleidatana porta a terme una dotzena de propostes

canon donacio aspid activitats 25 aniversari
Moment de l’entrega de la donació // Foto: ASPID

L’empresa Canon Business Center ha fet una donació de 1.200 euros a ASPID destinada al projecte associatiu i especialment a sufragar part del programa d’activitats que l’entitat lleidatana desenvolupa fins al març d’enguany per celebrar el seu 25è aniversari.

Segons els responsables de Canon, i seguint la filosofia d’aquesta firma resumida en la paraula kyosei, que significa “viure i treballar junts per al bé comú”, l’empresa va decidir col·laborar amb ASPID, en la seva qualitat d’associació que treballa en temes d’interès social i aprofitant l’aniversari.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

ASPID celebra el 25è aniversari de la seva creació amb un ampli programa d’accions que inclou activitats reivindicatives, de sensibilització social, lúdiques, culturals i formatives, adreçades

tant als socis com a la ciutadania en general. L’entitat lleidatana porta a terme una dotzena de propostes, entre les quals destaca el lliurament dels Premis ASPID, la Vetllada Poètica, la Caminada accessible o el concert “Junts” amb la coral “Cor d’ASPID”.

BANER_300X250

FECETC_Banner_fira si i millor

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*