3a Caminada Popular i Accessible de Lleida per sensibilitzar sobre la supressió de barreres arquitectòniques

Organitzada per ASPID en el marc del seu 25è aniversari

II-Caminada-Popular-i-Accessible-barreres-arquitectòniques
La segona edició de la caminada va ser un èxit de participació // Foto: ASPID

Aquest diumenge 27 d’octubre el grup d’Accessibilitat d’ASPID organitza la 3a Caminada Popular i Accessible de Lleida amb la finalitat de sensibilitzar l’opinió pública envers la supressió de barreres arquitectòniques, urbanístiques i de comunicació, i de promocionar els entorns accessibles.

La caminada Popular i Accessible s’emmarca en el 25è aniversari de l’entitat, és gratuïta, i començarà a les 10.30 h a la Rambla Ferran (al costat de la plaça de la Pau) amb dos trajectes, un de més curt (3 km en total) i un de més llarg (6 km). Ambdues rutes són accessibles perquè tothom hi pugui participar. Els itineraris es poden consultar al web de l’entitat.

BANER_300X250

L’activitat requereix d’inscripció prèvia, a través del formulari que es pot trobar al web indicat el mateix dia de l’activitat o bé trucant al 973 22 89 80. El recorregut comptarà amb zona d’avituallament, a més de sortejos i sorpreses pels assistents.

El Grup d’Accessibilitat d’ASPID està constituït per persones amb mobilitat reduïda i treballa en la defensa dels drets en matèria d’accessibilitat, desenvolupant actuacions de sensibilització, informació i assessorament a entitats públiques i/o privades en matèria d’accessibilitat.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*