L’alcalde de Terrassa rebrà a Oriol Antolí, el voluntari de Prodis que ha participat solidàriament a la cursa Monarch’s Way

Aquest dijous 7 de juny a la plaça del Tint

oriol antolí voluntari prodis cursa solidària monarchs way
L’Oriol Antolí ha aconseguit el repte solidari que es va fixar // Foto: migranodearena.org

El proper dijous 7 de juny, l’alcalde de Terrassa, Alfredo Vega, i usuaris, treballadors i els màxims representants de Prodiscapacitats Fundació Privada Terrassenca (Prodis) rebran a la plaça del Tint de Terrassa a les 17:30h a l’Oriol Antolí, el voluntari de la Fundació que ha participat a la cursa Monarchs’s Way assolint el repte solidari de regalar un euro per cada quilòmetre que ha recorregut.

La cursa es va iniciar el passat 19 de maig a Worcester (Anglaterra)  i té un recorregut de 990 Km de distància i 10.000 metres de desnivell positiu. La curiositat d’aquesta cursa és que mai no l’ha acabat ningú, i l’Oriol ha estat un dels 12 participants que ha intentat ser el primer en aconseguir-ho.

BANER_300X250

De moment, ja ha assolit el repte de recaptar un euro per cada quilòmetre de la cursa per donar-lo a Prodis, i fins i tot ha sobrepassat aquesta xifra a través de la plataforma migranodearena.org.. Aquests diners aniran íntegrament a Prodis.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*