Ford Tarraco Center patrocinarà la 10a edició de la caminada solidària de La Muntanyeta

La marxa tindrà lloc el diumenge 18 de novembre

caminada solidària la muntanyeta ford tarraco center patrocinador
L’acord de patrocini es va signar per un període de tres anys // Foto: APPC Tarragona

L’organització de la desena edició de la caminada solidària de La Muntanyeta segueix donant passos endavant per aconseguir batre el rècord de participants. En aquest sentit, avui s’ha signat el conveni de col·laboració entre l’Associació Provincial de Paràlisi Cerebral de Tarragona (APPC) La Muntanyeta i Ford Tarraco Center, que aportarà 1.500 euros per a l’organització de la marxa solidària. L’acord rubricat té una durada de tres anys, d’aquesta manera, Tarraco Center reafirma el seu compromís solidari amb el sector social de la ciutat de Tarragona.

L’organització d’aquesta marxa solidària a favor de les persones amb paràlisi cerebral ja fa dies que hi treballa. Entre altres aspectes, ja s’ha concretat el recorregut de la marxa, que es manté respecte a l’edició anterior. Així doncs, arrencarà des del Balcó del Mediterrani de Tarragona i, després d’un recorregut per la costa tarragonina, es dirigirà a les instal·lacions de l’entitat, a Sant Pere i Sant Pau, on hi ha prevista una jornada de portes obertes. Allí també se servirà l’esmorzar. El recorregut finalitzarà de nou a la Rambla Nova. Un any més, tot el circuit està adaptat per a persones amb mobilitat reduïda, de manera que és una activitat oberta a tothom.

BANER_300X250

L’objectiu d’aquesta caminada, organitzada pels voluntaris del Grup Excursionista Amics de La Muntanyeta, és donar a conèixer i sensibilitzar la ciutadania sobre la paràlisi cerebral i la tasca que es realitza al centre La Muntanyeta.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*