La Fundació Adecco destina 150.000 euros a ajuts per l’autonomia i l’ocupació de persones amb discapacitat

A través d’una nova edició del programa Ayudas Plan Família 2020

Plan-Familia-Fundación-Adecco-ajuts-ocupació-autonomia-discapacitat
El Plan Familia ha ajudat a milers de persones des de la seva creació el 2003 // Foto: Fundació Adecco

La Fundació Adecco ha obert un any més la convocatòria de Ayudas Plan Família 2020, que amb un pressupost de 150.000 euros, serviran per donar suport terapèutic i formatiu a 100 persones amb discapacitat, amb l’objectiu de millorar les habilitats i competències per a la seva ocupació i autonomia.

El Pla Família és una iniciativa desenvolupada per la Fundació Adecco des de l’any 2003, per proporcionar a les persones amb discapacitat recursos i competències que tinguin impacte directament en la seva autonomia, competències i ocupació -possibilitat d’accés a un treball-. Des del seu naixement, el Plan Família ha ajudat a milers de famílies i, actualment, 1.559 persones es beneficien d’aquest projecte, gràcies a un compromís de 223 empreses de tota Espanya.

BANER_300X250

El termini de presentació de les sol·licituds queda obert fins el 15 de novembre. Els seleccionats comptaran amb un pla d’orientació i acompanyament personalitzat amb el final de ser garantit en la cerca d’ocupació i en el seu futur professional. A més de la persona seleccionada, aquest programa treballa també amb la família i l’entorn social de la persona amb discapacitat per incrementar l’eficàcia en el procés inclusió.

Francisco Mesonero, director general de la Fundació Adecco, afirma que “a l’actualitat, les persones amb discapacitat es troben amb moltes barreres d’entrada al mercat laboral. Aquesta inversió té com a missió principal incrementar l’autonomia de les persones amb discapacitat, millorant així les seves possibilitats per accedir a la formació i al mercat laboral en igualtat de condicions”.

Aquest programa d’ajudes s’engloba dins el projecte #EmpleoParaTodos, de la Fundació Adecco, que té com a objectiu la inclusió sociolaboral de les persones en risc exclusió, posant el focus a l’ocupació com a mitjà més eficaç per aconseguir-ho. 

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*