Més de 300 joves inscrits a la segona edició de les Beques Fundació Adecco per a estudiants amb discapacitat

La convocatòria es tanca el proper 30 de setembre

beques-fundació-adecco-estudiants-fp-universitaris-discapacitat
Cartell de la nova convocatòria de beques per estudiants de FP i universitaris // Foto: Fundació Adecco

Ja són més de 300 les sol·licituds presentades per sol·licitar la segona edició de les Beques de Fundació Adecco per a estudiants universitaris i formació professional amb discapacitat, d’entre 16 i 30 anys, quan queden només dues setmanes per que es tanqui la convocatòria.

El proper 30 de setembre és l’últim dia per formalitzar les inscripcions que van començar el passat 11 de juny. La Fundació Adecco en aquesta segona edició de les beques 2019/2020 realitzarà una inversió social de 300.000 euros, 100.000 euros més que en la edició de l’any 2018, en què es van lliurar un total de 130 beques a estudiants amb discapacitat.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Emmarcat en el Programa #EmpleoParaTodos, les beques tenen com a finalitat fomentar la formació dels joves amb discapacitat perquè en el futur puguin disposar d’iguals oportunitats per accedir al mercat laboral, reduint les xifres d’inactivitat i desocupació a què s’enfronten les persones amb discapacitat en l’actualitat.

Gemma Torre, responsable de les Beques de la Fundació Adecco, ha assenyalat que “la formació és clau per reduir les taxes d’atur i inactivitat de les persones amb discapacitat, per millorar la seva ocupabilitat i incrementar la seva participació activa en la societat. Aquestes beques són una aposta que fem des de la Fundació Adecco per la inclusió laboral. Des de la nostra experiència ha moltes barreres i situacions de desigualtat perquè les persones amb discapacitat puguin estudiar; mitjançant aquests ajuts volem reduir-les perquè emprenguin una carrera professional amb les mateixes oportunitats que altres estudiants sense discapacitat”.

BANER_300X250

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*