Reus organitza per primer cop ‘El Mes de la Salut Mental’, un cicle d’activitats per conscienciar socialment

Coincidint amb la commemoració del Dia Mundial de la Salut Mental

reus-mes-salut-mental-conscienciar-societat
Responsables de l’organització durant l’acte de presentació del ‘Mes de la Salut Mental’ // Foto: Ajuntament de Reus

Ahir va arrencar la programació del ‘Mes de la Salut Mental’, un cicle d’activitats que ha preparat l’Ajuntament de Reus per commemorar el Dia Mundial de la Salut Mental, que se celebra a tot el món el proper 10 d’octubre.

El cicle va començar amb la inauguració de l’exposició «Connect@ amb la vida!», una mostra de creacions de persones amb malalties mentals que es pot visitar fins al 24 d’octubre al Centre Cultural Castell del Cambrer (plaça del Castell, 4). En aquest mateix espai, cada dijous a les 18.30 h, s’han programat diverses xerrades sobre aquesta temàtica i la projecció d’un documental. 

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

A més, s’ha organitzat una caminada popular per la salut mental el diumenge 6 d’octubre i es poden concertar visites programades per a grups als Serveis Laborals de la Fundació Pere Mata durant tot el mes.

És el primer cop que Reus acull el ‘Mes de la Salut Mental’ que porta el lema “Connect@ amb la vida” i està organitzat per l’Ajuntament de Reus

BANER_300X250

i les organitzacions que treballen en aquest àmbit a la ciutat: l’Associació Asperger-TEA del Camp de Tarragona (Aspercamp), l’Associació de Trastorn Bipolar de les Comarques de Tarragona, l’Associació de familiars de malalts mentals Dr. Francesc Tosquelles, la Fundació Villablanca, la Fundació Pere Mata i l’Institut Pere Mata

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*