La jornada ‘Posa’t la Gorra’ contra el càncer infantil viatja per primera vegada a Montblanc

La festa es celebrarà el proper 3 de setembre

posat la gorra afanoc montblanc
La jornada es farà per primer cop a la capital de la Conca de Barberà // Foto: AFANOC

El proper diumenge 3 de setembre, la jornada ‘Posa’t la Gorra’ contra el càncer infantil viatjarà per primer cop a Montblanc, la capital de la comarca de la Conca de Barberà, gràcies a una iniciativa del montblanquí Sergi Estalleda, que ha rebut el suport de l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) per lluitar contra el càncer de la seva filla.

FREEFORMSTYLE-600X300

Amb el ple suport de consistori i d’altres entitats, associacions i particular del municipi, la jornada comptarà amb activitats com una concentració de motocicletes custom, una bicicletada i esmorzar popular, concerts, un vermut solidari, una fira de la ganga, espectacles infantils amb canó d’escuma i animació i una festa holly de dansa, entre d’altres.

La popular jornada té l’objectiu de recollir diners per la Casa dels Xuclis, una casa d’acollida de l’AFANOC que des de fa molts anys ajuda a  millorar la qualitat de vida dels nens i nenes amb càncer i les seves famílies. Amb 25 apartaments individuals, la casa dóna allotjament a totes les famílies amb un infant amb càncer i altres malalties de llarga durada que s’han de desplaçar dels seus llocs d’origen per rebre tractament als principals hospitals de referència a la ciutat de Barcelona. A part de l’apartament, proporcionen a les famílies atenció psicosocial, activitats lúdic-educatives i terapèutiques.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*