La jornada ‘Posa’t la Gorra’ contra el càncer infantil viatja per primera vegada a Montblanc

La festa es celebrarà el proper 3 de setembre

posat la gorra afanoc montblanc
La jornada es farà per primer cop a la capital de la Conca de Barberà // Foto: AFANOC

El proper diumenge 3 de setembre, la jornada ‘Posa’t la Gorra’ contra el càncer infantil viatjarà per primer cop a Montblanc, la capital de la comarca de la Conca de Barberà, gràcies a una iniciativa del montblanquí Sergi Estalleda, que ha rebut el suport de l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) per lluitar contra el càncer de la seva filla.

Amb el ple suport de consistori i d’altres entitats, associacions i particular del municipi, la jornada comptarà amb activitats com una concentració de motocicletes custom, una bicicletada i esmorzar popular, concerts, un vermut solidari, una fira de la ganga, espectacles infantils amb canó d’escuma i animació i una festa holly de dansa, entre d’altres.

BANER_300X250

La popular jornada té l’objectiu de recollir diners per la Casa dels Xuclis, una casa d’acollida de l’AFANOC que des de fa molts anys ajuda a  millorar la qualitat de vida dels nens i nenes amb càncer i les seves famílies. Amb 25 apartaments individuals, la casa dóna allotjament a totes les famílies amb un infant amb càncer i altres malalties de llarga durada que s’han de desplaçar dels seus llocs d’origen per rebre tractament als principals hospitals de referència a la ciutat de Barcelona. A part de l’apartament, proporcionen a les famílies atenció psicosocial, activitats lúdic-educatives i terapèutiques.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*