Campanya de denúncia de problemes d’accessibilitat cognitiva en documents públics i altres àmbits

Organitzada pel CERMI dins la campanya ‘Horizonte Accesible 4 diciembre 2017’

campanya denúncia accessibilitat cognitiva documents públics cermi
Cartell de la campanya ‘ Horizonte Accesible 4 diciembre 2017’ // Foto: CERMI

Dins de la campanya ‘Horizonte Accessible 4 diciembre 2017’ el Comitè Espanyol de Representants de Persones amb Discapacitat (CERMI) està animant a la ciutadania a denunciar durant aquest mes d’agost situacions en les que es trobin problemes d’accessibilitat cognitiva en documents públics i altres àmbits.

La plataforma representativa de la discapacitat a Espanya vol recordar d’aquesta manera la necessitat d’impulsar l’accessibilitat cognitiva en documents de caràcter públic i altres àmbits com són els mitjans de comunicació, fent-los plenament accessibles. A més, el CERMI insta a utilitzar les noves tecnologies per aconseguir una accessibilitat cognitiva plena i promoure que els entorns, productes i serveis puguin ser compresos per totes les persones amb discapacitat.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Els ciutadans poden presentar aquestes denúncies, degudament documentades, a través de la pàgina de Facebook dissenyada per a la campanya; mitjançant el perfil de Twitter @H_Accesibilidad, o enviant un correu electrònic a l’adreça nhorizonteaccesibilidad2017@cermi.es.

Amb la data del 4 de desembre com a termini legal que Espanya es va donar per aconseguir la plena accessibilitat, la campanya ha tractat durant aquest any diversos àmbits com el problemes d’accessibilitat en serveis com els telèfons d’emergència 112, o la manca de places d’aparcament per a persones amb mobilitat reduïda, i durant els propers mesos abordarà altres temes com la falta d’accessibilitat en espais culturals i esportius, i en el transport metropolità, etc.

BANER_300X250
FECETC_Banner_fira si i millor

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*