Diumenge, 28 novembre 2021
IniciDiscapacitatCampanya de denúncia de problemes d’accessibilitat cognitiva en documents públics i altres...

Campanya de denúncia de problemes d’accessibilitat cognitiva en documents públics i altres àmbits

campanya denúncia accessibilitat cognitiva documents públics cermi
Cartell de la campanya ‘ Horizonte Accesible 4 diciembre 2017’ // Foto: CERMI

Dins de la campanya ‘Horizonte Accessible 4 diciembre 2017’ el Comitè Espanyol de Representants de Persones amb Discapacitat (CERMI) està animant a la ciutadania a denunciar durant aquest mes d’agost situacions en les que es trobin problemes d’accessibilitat cognitiva en documents públics i altres àmbits.

La plataforma representativa de la discapacitat a Espanya vol recordar d’aquesta manera la necessitat d’impulsar l’accessibilitat cognitiva en documents de caràcter públic i altres àmbits com són els mitjans de comunicació, fent-los plenament accessibles. A més, el CERMI insta a utilitzar les noves tecnologies per aconseguir una accessibilitat cognitiva plena i promoure que els entorns, productes i serveis puguin ser compresos per totes les persones amb discapacitat.

diari-discapacitat-300x250e

Els ciutadans poden presentar aquestes denúncies, degudament documentades, a través de la pàgina de Facebook dissenyada per a la campanya; mitjançant el perfil de Twitter @H_Accesibilidad, o enviant un correu electrònic a l’adreça nhorizonteaccesibilidad2017@cermi.es.

Amb la data del 4 de desembre com a termini legal que Espanya es va donar per aconseguir la plena accessibilitat, la campanya ha tractat durant aquest any diversos àmbits com el problemes d’accessibilitat en serveis com els telèfons d’emergència 112, o la manca de places d’aparcament per a persones amb mobilitat reduïda, i durant els propers mesos abordarà altres temes com la falta d’accessibilitat en espais culturals i esportius, i en el transport metropolità, etc.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES