Jornada a Barcelona “Cap al bon tracte a les persones grans en l’àmbit residencial i comunitari”

Organitzat pel Campus Arnau d’Escala i l’Observatori d’Ètica Aplicada a l’Acció Social

jornada millora tracte assistencial persones grans ambit residencial
La jornada estarà dividida en quatre eixos // Foto: gencat

El proper dia 16 d’abril la Fundació Campus Arnau d’Escala i l‘Observatori d’Ètica Aplicada a l’Acció Social presenten la jornada “Cap al bon tracte a les persones grans en l’àmbit residencial i comunitari” que pretén aportar elements per a la millora de la qualitat assistencial a les persones grans, tant en l’àmbit residencial, sociosanitari, així com en els serveis d’atenció domiciliària.

Durant l’acte, es tractaran els valors i actituds que haurien de prevaldre en l’atenció a les persones i s’identificaran els comportaments discriminatoris o poc garants dels drets fonamentals. També es destacarà l’impacte a nivell emocional i psicològic que produeixen les pràctiques no adequades i els abusos, en contraposició al bon tracte, com a element clau per millorar la qualitat assistencial.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

La jornada compta amb un programa que s’estructurarà en quatre tallers, cadascun d’ells sobre un valor i actitud: intimitat i confidencialitat, autonomia, participació i dret a la informació, igual tracte i cura.

La jornada tindrà lloc al Centre de formació Inedu de 9 a 13h. Les inscripcions són gratuïtes.

BANER_300X250
FECETC_Banner_fira si i millor

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*