Convocada la 5a edició del concurs literari Jordi Pujiula dirigit a persones amb malaltia mental

Organitzat pel Servei de Rehabilitació Comunitària del Ripollès

cartell concurs literari Jordi Pujiula malaltia mental
Cartell del concurs literari Jordi Pujulia // Foto; gencat

S’ha obert la convocatòria 2018 del concurs literari Jordi Pujiula, pensat per fomentar la creació literària i sensibilitzar la societat davant la malaltia mental. El concurs, organitzat pel Servei de Rehabilitació Comunitària del Ripollès, centre de la Xarxa de Salut Mental de Girona i comarques, està dirigit a les persones majors de divuit anys usuàries dels serveis de salut mental, amb diagnòstic de trastorn mental greu, vinculades als diferents serveis d’inserció i rehabilitació de Catalunya, com ara els clubs socials, centres de salut mental o serveis de rehabilitació comunitària. El tema de convocatòria és lliure i les obres han de ser originals, inèdites i no premiades en altres concursos. S’admeten obres individuals i col·lectives i els articles han de ser redactats en prosa i en llengua catalana.

L’organització del concurs atorga tres premis i tres accèssits, amb una dotació econòmica de 350, 250 i 150 euros per al primer, segon i tercer classificat i un obsequi per als accèssits. El veredicte es farà públic el dia del lliurament dels premis, en un acte de presentació que tindrà lloc el 25 de maig a les 17 hores, a la biblioteca Lambert Mata de Ripoll. Les obres guanyadores es publicaran al bloc del concurs.

Les obres seran valorades per un jurat qualificador, integrat per professionals vinculats al món de les lletres i la medicina:  Assumpció Illas, Ramon Alabau, Carme Brugarola, Florenci Crivillé, Edgar Illas, Eudald Maideu, Marta Mercader, Toni Pujals i Magda Casademunt, i Marga Busquets, com a secretàries.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*