Dijous, 13 juny 2024
IniciRESPONSABILITAT SOCIALIlersis crea un nou departament per connectar empreses amb persones en risc...

Ilersis crea un nou departament per connectar empreses amb persones en risc d’exclusió laboral

El passat dijous, la Fundació Ilersis va celebrar una jornada al restaurant Davall de la Llotja per presentar el seu nou departament d'intermediació laboral i fer balanç del programa de Formació Professional Ocupacional (FPO) Dual 

ilersis presentació departament intermediació laboral
La presentació del nou departament va tenir lloc al restaurant Dvant de la Llotja // Foto: Fundació Ilersis

L’acte de presentació del nou departament d’intermediació laboral i fer balanç del programa de Formació Professional Ocupacional (FPO) Dual d’Ilersis, va comptar amb la participació d’una trentena d’empreses col·laboradores del projecte i d’autoritats com el president de la Fundació Ilersis, Antoni Siurana, i la directora del Servei Territorial d’Ocupació a Lleida, Maria Jesús Marvà.

El nou departament d’intermediació laboral té com a objectiu establir un pont de connexió entre Ilersis i les empreses contractants per tal d’impulsar la inserció laboral de col·lectius vulnerables. Aquesta iniciativa s’emmarca dins del compromís d’Ilersis per construir un nou model d’inserció laboral més inclusiu i sostenible.

Balanç positiu del programa FPO Dual

La jornada va servir per presentar els resultats del programa FPO Dual, que enguany ha permès crear 44 contractes de treball en restauració i magatzem, comerç i logística. Les empreses participants han valorat molt positivament l’experiència i han destacat l’augment de l’autoestima dels participants i la seva contribució al teixit empresarial.

PUBLICITAT

El xef Sergi de Meià, president de la Fundació Coma de Meià i apadrinat de la jornada, va subratllar la importància de la responsabilitat social corporativa de les empreses en la creació d’oportunitats laborals per a col·lectius vulnerables. “És important generar oportunitats d’ocupació que posin en valor les diferents capacitats. Aquesta gent ens necessita i són el futur del nostre país”, va concloure.

Més de 400 persones ateses per Activa Ilersis

En el marc de la seva tasca per a la inserció laboral, Activa Ilersis, l’àrea de la Fundació dedicada a la formació, va atendre l’any 2023 més de 400 persones en situació d’atur o que volien millorar la seva ocupabilitat. Amb l’obertura del nou departament d’intermediació laboral, Ilersis espera reforçar el seu treball en xarxa amb les empreses i ampliar les oportunitats per a les persones en risc d’exclusió laboral.

Aquesta iniciativa s’alinea amb els objectius de desenvolupament sostenible de les Nacions Unides, concretament amb l’ODS 8, que promou el treball digne i productiu per a tothom.

PUBLICITAT

PUBLICITAT

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content