Dijous, 13 juny 2024
IniciMOBILITATL’Ajuntament de Terrassa i la Creu Roja acompanyaran les persones amb problemes...

L’Ajuntament de Terrassa i la Creu Roja acompanyaran les persones amb problemes de mobilitat a les eleccions europees

Oferiran conjuntament un servei d'acompanyament gratuït a les persones amb problemes de mobilitat que necessitin ajuda per arribar al seu col·legi electoral el proper 9 de juny

eleccions europees persones amb problemes de mobilitat terrassa
Una persona introduïnt el vot en una urna // Foto: Servimedia

L’Ajuntament de Terrassa i la Creu Roja local han tornat a unir forces per garantir que ningú es quedi sense votar a les properes eleccions al Parlament Europeu, que se celebraran el 9 de juny. Amb els seus esforços conjunts, oferiran un servei d’acompanyament gratuït a les persones amb problemes de mobilitat que necessitin ajuda per arribar al seu col·legi electoral.

Aquesta iniciativa té com a objectiu principal facilitar l’exercici del dret al vot a tots els ciutadans de Terrassa, independentment de les seves circumstàncies físiques. Els voluntaris de la Creu Roja s’encarregaran d’acompanyar les persones que ho sol·licitin des del seu domicili fins al col·legi electoral i de tornar-les un cop hagin votat.

El servei estarà disponible durant tota la jornada electoral, de 9 a 19 hores, i comptarà amb dos vehicles adaptats i vuit voluntaris formats per atendre les necessitats dels usuaris.

PUBLICITAT

Per sol·licitar el servei d’acompanyament, les persones interessades poden contactar amb l’Oficina Local de la Creu Roja Terrassa per telèfon al 93 788 14 41 en horari d’atenció al públic (de 9 a 14 hores de dilluns a divendres i de 15 a 17 hores de dilluns a dijous) o per correu electrònic a terrassa@creuroja.org. A l’hora de fer la sol·licitud, cal facilitar les dades següents:

  • Nom complet de la persona que ha de votar
  • Número d’identificació (DNI/NIE) de la persona que ha de votar
  • Adreça completa on cal recollir i retornar la persona que ha de votar
  • Col·legi electoral on la persona ha de votar
  • Telèfon de contacte
  • Breu descripció del tipus de mobilitat o altres requeriments de la persona (cadira de rodes, crosses, etc).

El termini per sol·licitar el servei d’acompanyament finalitzarà el dia 31 de maig. Totes aquelles persones que sol·licitin aquest servei dins del termini establert rebran una trucada entre un i dos dies abans de la jornada electoral per tal d’acordar l’horari de recollida i la confirmació del col·legi electoral corresponent. La recollida per anar a votar es farà al llarg del matí i la tarda, segons ordre de proximitat. Les persones que visquin en una llar de gent gran que vulguin anar a votar hauran de demanar-ho al seu centre i a través d’ells es duran a terme les gestions adients per facilitar el seu transport fins al col·legi electoral.

Secció patrocinada per
taxiamic

PUBLICITAT

PUBLICITAT

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content