Dilluns, 20 maig 2024
spot_img
IniciRESPONSABILITAT SOCIALFundació “la Caixa” fa una donació de 10.000 euros per a la...

Fundació “la Caixa” fa una donació de 10.000 euros per a la creació d’una sala d’hidroteràpia a la residència d’AREMI

Aquest suport ha estat fruit de l’acord entre les dues entitats per donar suport al col·lectiu de persones amb paràlisi cerebral i pluridiscapacitat que atén l’entitat

donació fundació la caixa per una sala d'hidroteràpia d'aremi
L’acte de donació va tenir lloc en el marc de les Curses Infantils de Bombers de Lleida // Foto: AREMI

En el marc de les Curses Infantils de Bombers a Lleida, es va dur a terme un moment significatiu que va comptar amb el suport de distingits representants de Caixabank i la Fundació Privada AREMI. Josep Ramon Fontanet Espinet, director comercial de Lleida i Tarragona de Caixabank, i Víctor Martínez Alsinet, Director de Banca d’Institucions a Lleida, van ser acompanyats per la Presidenta de la Fundació Privada AREMI, Ma Mercè Batlle i Amorós, per fer una foto simbòlica que va marcar el suport total per a la creació d’una sala d’Hidroteràpia. Aquesta sala, una iniciativa crucial per a la millora de la qualitat de vida dels residents de la Residència AREMI, ha rebut un impuls significatiu gràcies al suport de la Fundació La Caixa a través de Caixabank, que va fer una donació de 10.000 euros.

Una sala d’Hidroteràpia és un espai dissenyat específicament per a persones amb mobilitat reduïda que ofereix sessions terapèutiques en un entorn aquàtic. Amb elements com gruixos de sostre i de peu, camilles i una banyera adaptada amb sistemes especials d’eficàcia, aquesta sala permetrà realitzar sessions destinades a millorar diversos aspectes de la salut física i emocional. Els beneficis inclouen millora de la força muscular, reducció de l’estrès articular, millora de la funció cardiovascular i reducció de l’edema, entre d’altres.

Gràcies a les accions promogudes per la Fundació AREMI i la col·laboració d’empreses i particulars, s’han aconseguit els fons necessaris per a aquest equipament essencial. Destaca la donació de La Fundació La Caixa a través de Caixabank, que ha estat fonamental per al desenvolupament d’aquest projecte.

Aquesta iniciativa exemplifica la importància del treball en xarxa entre empreses, organitzacions i la comunitat per millorar la qualitat de vida de tots els membres de la societat. Gràcies a aquests esforços conjunts, la Residència AREMI serà ara capaç de proporcionar serveis terapèutics innovadors i d’alta qualitat per a aquells que més ho necessiten.

- PUBLICITAT -

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content