Divendres, 3 maig 2024
spot_img
IniciESPORT ADAPTATVictòria del Comkedem en un partit decisiu de la Lliga Catalana de...

Victòria del Comkedem en un partit decisiu de la Lliga Catalana de bàsquet en cadira de rodes nivell 2

Guanya per 34 a 26 a l’altre favorit per guanyar la competició, el CB Ciutat d’Inca – Asnimo

victoria comkedem lliga catalana basquet cadira rodes
El partit es va disputar a les instal·lacions del CEM Mundet de Barcelona // Foto: FCEDF

Aquest diumenge s’ha disputat el partit ajornat corresponent a la setena jornada de la Lliga Catalana de bàsquet en cadira de rodes Nivell 2 entre els dos equips favorits per guanyar aquesta edició, el CB Ciutat d’Inca – Asnimo i el Comkedem.

El matx es va jugar a les instal·lacions del CEM Mundet de Barcelona en un partit que podria resultar decisiu per determinar el guanyador de la competició. El partit va ser molt igualat durant la primera part, amb un quart de domini per cada equip i un resultat al descans de 15 a 16 a favor dels visitants.

El Comkedem va sortir molt més encertat durant el tercer quart i, amb un parcial de 5 a 14, va decidir el partit, ja que l’equip balear no va poder remuntar en l’últim quart, arribant al final del partit amb un marcador favorable al Comkedem per 26 a 34. Amb aquest resultat, tots dos equips sumen els mateixos punts (12), tot i que l’equip barceloní ha disputat un partit menys.

Falta només una jornada per tancar aquesta temporada, a més de partits ajornats pendents per jugar, on es decidirà el campió d’aquesta emocionant Lliga Catalana de Nivell 2.