Dilluns, 20 maig 2024
spot_img
IniciENTITATSQuàlia engega una Escola de Formació amb diferents cursos relacionats amb el...

Quàlia engega una Escola de Formació amb diferents cursos relacionats amb el món del lleure i la inclusió 

La primera experiència ha estat un curs de direcció intensiu on hi han participat un total de 14 alumnes i sorgiran noves formacions i monogràfics

Escola de Formació Quàlia lleure inclusiu
La primera experiència ha estat un curs de direcció intensiu on hi han participat un total de 14 alumnes // Foto: Quàlia

La cooperativa Quàlia ha iniciat un emocionant projecte amb el llançament de la seva Escola de Formació, amb l’objectiu de difondre i aportar nous coneixements sobre l’oci de qualitat per a les persones de la regió.

Amb més de 12 anys d’experiència en el sector, Quàlia ha decidit compartir tota la seva experiència i coneixement en el món de l’oci i la inclusió, formant persones i generant noves oportunitats a la regió, que manca de formació presencial en aquestes temàtiques.

La primera experiència ha estat un curs intensiu de direcció de 10 dies en el qual han participat 14 estudiants que són o han estat part activa de la cooperativa. L’acollida ha estat molt positiva per part dels usuaris que han participat en l’estrena i ha servit per escoltar les necessitats que poden tenir els futurs estudiants.

La voluntat de l’Escola de Formació de Quàlia és oferir diferents formacions relacionades amb el món de l’oci i la inclusió, com el curs de monitoratge, monogràfics específics sobre temàtiques d’oci o cursos de direcció.

Com sempre ha promogut la cooperativa Quàlia, l’escola de formació també es preocuparà per oferir propostes des d’un punt de vista inclusiu i amb un enfocament especial per a les persones més vulnerables. A més, el projecte també aposta per beneficiar la ruralitat del territori, ja que és poc comú trobar formació presencial d’aquest tipus a la zona, i es treballarà perquè no hi hagi límits d’inscripció, obrint així una porta d’accessibilitat i generant noves oportunitats.

La cooperativa Quàlia informarà sobre futurs cursos, novetats i mètodes d’inscripció a través del seu lloc web.

L’Escola de Formació de Quàlia és un pas significatiu cap endavant en el seu compromís de compartir coneixements i experiències en l’àmbit de l’oci i la inclusió, amb la fermesa convicció que l’accés a l’educació de qualitat en aquestes àrees és fonamental per al desenvolupament personal i comunitari. Amb aquest projecte, Quàlia no només busca capacitar individus, sinó també enriquir la vida de la comunitat en el seu conjunt, promoure la diversitat, la inclusió i el benestar social.

- PUBLICITAT -

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content