Divendres, 22 octubre 2021
IniciDiscapacitatLa Federació ASEM desenvolupa un programa de difusió i sensibilització en malalties...

La Federació ASEM desenvolupa un programa de difusió i sensibilització en malalties neuromusculars

Amb el suport de COCEMFE i subvencionat amb el 0,7% de l’IRPF

asem programa difusio malalties neuromusculars
L’entitat ha desenvolupat el programa durant tot el 2020 // Foto: Federacio ASEM

La Federació Espanyola de Malalties Neuromusculars (Federació ASEM) ha desenvolupat durant 2020, el programa “Estratègia de difusió i sensibilització en malalties neuromusculars”, amb el qual es promou la sensibilització i el coneixement de les malalties neuromusculars (ENM) en la societat.

Aquest projecte, recolzat per la Confederació Espanyola de Persones amb Discapacitat Física i Orgànica (COCEMFE), té l’objectiu de conscienciar la població en general sobre la problemàtica i necessitats associades a les malalties neuromusculars, així com el de divulgar informació sociosanitària relacionada amb les ENM, fent-la accessible a pacients i organitzacions.

El programa ha consistit en l’execució d’accions de comunicació orientades a difondre informació actualitzada sobre les ENM; a més de la recopilació, publicació i difusió de informació sociosanitària d’interès; així com informació relacionada amb investigació. El programa també contempla l’establiment d’estratègies generals de sensibilització social, a través de la realització de campanyes estatals de conscienciació i sensibilització, com la del Dia de les Malalties Neuromusculars, orientades a millorar la inclusió social, la promoció de drets i la salut.

Una estratègia de comunicació online i conscienciació social en aquestes patologies “és absolutament necessària per sensibilitzar i conscienciar la població, a més de treballar en la difusió i divulgació de continguts d’interès les persones amb malaltia neuromuscular, les seves famílies i el seu entorn social “, afirma Manuel Rego, president de

Federació ASEM. I afegeix que “aquesta línia de treball és molt necessària per a poder lluitar contra el desconeixement social d’aquestes patologies, i promoure la inclusió social “.

Aquest projecte s’ha executat gràcies a una subvenció procedent del 0,7% de l’IRPF del Ministeri de Benestar, Consum i Social.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES