Divendres, 22 octubre 2021
IniciInclusió LaboralMIFAS guanya el concurs públic per gestionar dos aparcaments de...

MIFAS guanya el concurs públic per gestionar dos aparcaments de nova construcció de FGC

Permetrà oferir un contracte indefinit a 15 persones amb discapacitat

mifas concurs aparcaments fgc
Un dels nous aparcaments està ubicat a l’estació de Terrassa Nacions Unides // Foto: Grup Mifas

Des d’avui, 21 de desembre i durant els propers 12 mesos, el Centre Especial de Treball del Grup MIFAS, Basedi SL, gestionarà els aparcaments de les estacions Sabadell Nord i Terrassa Nacions Unides, després d’haver guanyat el concurs públic de Ferrocarrils de la Generalitat (FGC).

Aquest servei permetrà oferir un contracte indefinit a 15 persones amb discapacitat de la zona amb diferents perfils professionals. Cinc persones operàries per a cada aparcament, dues persones netejadores per aparcament i una persona responsable del servei que coordini el seu correcte acompliment. Com a mínim, la meitat dels contractes estaran destinats a dones amb discapacitat.

L’aparcament de l’Estació Sabadell Nord s’ubica a la plaça Espanya,13 de Sabadell, consta de 3 plantes i una superfície de 10.570,52m2. D’altra banda l’aparcament de l’Estació Terrassa Nacions Unides s’ubica a l’avinguda Parlament, 5, de Terrassa. També consta de 3 plantes i una superfície total de 6.006,16m2. L’horari dels aparcaments és ininterromput, donant servei les 24 hores els 365 dies de l’any.

El Centre Especial de Treball MIFAS, Basedi, SL, ubicat a Barcelona, ha aconseguit aquest concurs dels dos nous aparcaments per sobre d’altres cinc empreses, al presentar la millora oferta qualitat/preu, una molt bona oferta tècnica objectiva i un molt bona proposta tècnica sotmesa a judici de valor. La concessió obtinguda per un any es podrà prorrogar per 12 mesos més.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES