Federació ASEM i CIBERER acorden promoure el coneixement i la divulgació de les malalties neuromusculars

Signen un conveni de col·laboració

asem-ciberer-coneixement-divulgació-malalties-neuromusculars
Les dues entitats organitzaran conjuntament jornades científiques i de divulgació // Foto: Federació ASEM

La Federació Espanyola de Malalties Neuromusculars (Federació ASEM) i el Centre d’Investigació Biomèdica en Xarxa de Malalties Rares (CIBERER) han signat un conveni per a la promoció i impuls de la divulgació científica en el camp de les malalties neuromusculars, que inclou promocionar la investigació biomèdica en l’àmbit de la les malalties neuromusculars, el grup més predominant en les malalties rares.

“El treball col·laboratiu amb CIBERER i la signatura d’aquest conveni suposen un aspecte molt positiu per Federació ASEM i per a tot el col·lectiu de les malalties neuromusculars, ja que suposa crear sinergies i treballar de forma conjunta per millorar el coneixement de aquestes patologies, que segueixen sent grans desconegudes “, manifesta Manuel Rego, president de Federació ASEM.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

“La signatura d’aquest conveni de col·laboració amb Federació ASEM, que potenciarà el treball conjunt que ja realitzem, és molt important per al CIBERER. La col·laboració amb les organitzacions d’afectats i la seva implicació activa en la investigació són claus per poder avançar en la recerca de diagnòstic i teràpies per a malalties rares en general, i en concret per al gran grup que suposen les neuromusculars “, assenyala Pau Lapunzina, director científic del CIBERER.

L’acord inclou, entre d’altres aspectes, la col·laboració en l’organització de jornades científiques i divulgatives; comunicació fluïda entre les dues associacions; elaboració de tríptics i documentació per fer-los arribar a les associacions de pacients sobre protocols d’actuació i descripció de malalties, etc.

BANER_300X250

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*