Divendres, 24 març 2023
Divendres, 24 març 2023
IniciCovid-19Enquesta a nivell internacional per esbrinar la resposta a la vacunació contra...

Enquesta a nivell internacional per esbrinar la resposta a la vacunació contra la Covid de les persones amb síndrome de Down

La iniciativa compta amb el recolzament de Down España

enquesta vacunacio persones amb síndrome de down

Durant aquestes setmanes s’està realitzant una enquesta impulsada des de la Societat Científica d’Investigació sobre la Síndrome de Down T21RS per esbrinar la resposta a la vacunació contra la COVID-19 de les persones amb síndrome de Down. La iniciativa compta amb el recolzament de diferents organitzacions de síndrome de Down a nivell internacional, entre les que es troba Down España.

anunci guies d'arrel

L’enquesta està formada per dos qüestionaris diferents i anònims, traduïts al castellà entre d’altres llengües, que es responen en uns 15-30 minuts i que estan dirigits a:

Banner Col·lectiu Ronda 300x600
  • Famílies de persones amb síndrome de Down:
  • Personal sanitari que atén a les persones amb síndrome de Down:

Aquest qüestionari anònim podrà ser emplenat per familiars o personal sanitari d’una persona amb síndrome de Down que, o bé hagi rebut la pauta completa de la vacuna contra la COVID-19 o que, havent-la pogut rebre, ha decidit no vacunar-se.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content