Divendres, 17 setembre 2021
spot_img
IniciCovid-19Enquesta a nivell internacional per esbrinar la resposta a la vacunació contra...

Enquesta a nivell internacional per esbrinar la resposta a la vacunació contra la Covid de les persones amb síndrome de Down

La iniciativa compta amb el recolzament de Down España

enquesta vacunacio persones amb síndrome de down

Durant aquestes setmanes s’està realitzant una enquesta impulsada des de la Societat Científica d’Investigació sobre la Síndrome de Down T21RS per esbrinar la resposta a la vacunació contra la COVID-19 de les persones amb síndrome de Down. La iniciativa compta amb el recolzament de diferents organitzacions de síndrome de Down a nivell internacional, entre les que es troba Down España.

L’enquesta està formada per dos qüestionaris diferents i anònims, traduïts al castellà entre d’altres llengües, que es responen en uns 15-30 minuts i que estan dirigits a:

banner flyer interpersonas

Aquest qüestionari anònim podrà ser emplenat per familiars o personal sanitari d’una persona amb síndrome de Down que, o bé hagi rebut la pauta completa de la vacuna contra la COVID-19 o que, havent-la pogut rebre, ha decidit no vacunar-se.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content