Dijous, 7 desembre 2023
- PUBLICITAT -spot_img
IniciINCLUSIÓ SOCIALEls gossos pigall gaudeixen de la primera jornada d’esbarjo a la Platja...

Els gossos pigall gaudeixen de la primera jornada d’esbarjo a la Platja de Llevant de Barcelona

Benestar Animal de l’Ajuntament de Barcelona reserva els reserva un matí al mes durant la temporada d’estiu

campanya 25N diba
gossos pigall platja de llevant barcelona
Els gossos pigall a la platja de Llevant // Foto: Ajuntament de Barcelona

El dissabte 17 de juny va tenir lloc la primera jornada d’esbarjo dels gossos pigall a la Platja de Llevant. L’Ajuntament de Barcelona, a través del Departament de Benestar Animal i de la direcció del Servei de Platges, promou el lleure amb l’Associació d’Usuaris de Gossos Pigall de Catalunya per garantir la compatibilitat entre la tasca de suport als i les tenidors/es i el temps de benestar i esbarjo dels gossos pigall.

Els gossos van poder gaudir de la sorra i el mar durant dues hores juntament amb les persones usuàries i voluntàries. De les 8:30 a les 10:30 hores les persones responsables de platges van garantir que l’àrea de gossos fos per aquests animals que ofereixen autonomia i independència evitant obstacles i facilitant la mobilitat de les persones amb discapacitat visual.

cançons que acaben en fade out

El diumenge 9 de juliol i el dissabte 5 d’agost, l’Associació d’Usuaris de Gossos Pigall de Catalunya tornarà a visitar l’espai, que estarà novament reservat per aquesta iniciativa.

Font: Institut Municipal de les Persones amb Discapacitat (IMPD)

Campanya 25N Diputació de Barcelona
Secció patrocinada per
taxiamic

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

1 COMENTARI

  1. ensenbla super inpurtan que es cunparteji el espai lomunic es que anigu seli tindri que inpadir pugersa baña am als gossos tan pigais com nurmals als drets de uns no te que treura eldrets dels altres tan ell com els dames puguer gaudir delas plajas cuan es bulgu i es pugui no solament tres dias sino mes sensa diferencias busca una manera per puguer conparti espais sensa que niuns ni al altres se sentin escluits nusaltres abui en sem satit escluits ja normalment ens setim pues tanim disminusio sols falta aijo i jo mes agradat i suposu que ells tanve conpsrti espai de alguna ma era que no parjudiji ningu ni duas horas tots als dias tots junts sensa discrimina de manera pusibla si llan problemas intanta troba una disisio acetable per lad dugues pars

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content