Disjob llançarà un servei que incorporarà perfils professionals a les empreses i procesos de selecció

El portal està especialitzat en perfils professionals de persones amb discapacitat

disjob nou servei persones patrocinades selecció personal
Aquest projecte compta amb la col·laboració de TalentForJobs // Foto: Disjob

Disjob, portal d’ocupació líder especialitzat en perfils de professionals amb discapacitat, llançarà properament un nou servei Sponsored People (Persones Patrocinades), que buscarà poder incorporar a mode de HeadHunting, perfils professionals en les empreses i en qualsevol procés de selecció de personal.

Amb aquest innovadors projecte en headhaunting s’aconsegueix una innovadora forma de reclutament molt més oberta i diversa amb la inclusió de tots sense distincions, a més d’un estalvi de temps i recursos importantíssim per part de l’empresa en cada procés de selecció, a més de complir amb la Llei Lismi que obliga a les empreses de més de 50 treballadors a reservar el 2% de la seva plantilla a persones amb discapacitat.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Rosa Cuartero, CEO de Disjob, comenta “El projecte Persones patrocinades significarà per a les empreses que tenen perfils professionals competents en tots els processos de selecció que decideixen, sent les entitats més habituals del servei d’una clara orientació social sense compromís. En aquest nou servei podeu trobar perfils tecnològics, finançadors o idiomes. Creem en un mecanisme imminent a la mentalitat empresarial espanyola en matèria de selecció i igualtat, i aquest servei està clarament qualificat de forma social que qualsevol empleador vulgui buscar tots els processos de selecció ”.

Aquest projecte compta amb la col·laboració de  TalentForJobs – Software de reclutamiento y selección (CRM y ATS), que compte amb una dilatada experiència en proveir als professionals de RRHH de les tecnologies necessàries perquè afrontin els nous reptes de reclutament i selecció impulsats per les noves tendències de mercat.

BANER_300X250
FECETC_Banner_fira si i millor

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*