Tarda literària amb Màrius Serra en la reedició del llibre ‘Quiet’ i la presentació de l’espectacle ‘Qui ets?’

El divendres 22 de març a la Casa del Llibre de Barcelona

presentacio quiet marius serra nexe fundacio

El pròxim divendres, 22 de març a les 19h, la Casa del Llibre de Barcelona acollirà la reedició del llibre “QUIET” i la presentació de l’espectacle teatral “QUI ETS?” de Màrius Serra, escriptor i exPare de Nexe Fundació. A l’esdeveniment, que s’emmarca dins de les celebracions del 10è aniversari del Mou-te pels Quiets, l’acompanyaran en Just Martínez, patró de Nexe Fundació, en Joan Arqué, director de l’obra teatral, i en Josep Lluch, editor d’Empúries.

Quiet/Qui ets? tracta sobre el Llullu, nascut amb paràlisi cerebral, qui ha d’anar amb cadira de rodes i mai no podrà caminar. En un càmping de l’Empordà on passen uns dies en família, el seu pare es queda embadalit veient com corre el cosí del Llullu i té un somni: algun dia veurà córrer son fill. Acompanyat de la mare i la germana, passejaran el Llullu per tot el món, d’Itàlia a Hawaii, atraient les mirades de persones molt diferents. Fins que un dia, el somni es farà realitat.

Enguany Nexe Fundació celebra el 10è aniversari de Mou-te pels Quiets, un moviment creat pel Màrius Serra arrel del seu llibre QUIET. Des de llavors, s’ha convertit en el lema de l’entitat on s’engloben totes les activitats i accions solidaries de la Fundació; com ara les jornades, el calendari solidari o el torneig de pàdel, entre d’altes, amb l’objectiu de sensibilitzar i fer visible a la societat el col·lectiu d’infants i joves amb greus discapacitats, i a la vegada, captar fons per desenvolupar els projectes i les activitats de Nexe Fundació.

banner-electium_300x250-V3_nou copy

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*