Dilluns, 6 desembre 2021
IniciInclusió SocialColònies ASEM acolliran a l'estiu a 44 infants amb i sense malalties...

Colònies ASEM acolliran a l’estiu a 44 infants amb i sense malalties neuromusculars

casa colònies la cinglera
Casa de Colònies La Cinglera a Vilanova de Sau // Foto: Imatge cedida per Federació ASEM

La Casa de Colònies La Cinglera a Vilanova de Sau (Barcelona) acollirà el 10 al 17 de juliol a 44 nens i nenes (de les quals 27 estan afectats per malalties neuromusculars) dins del projecte de campament inclusiu Colònies ASEM, organitzades per la Federación Española de Enfermedades Neuromusculares (ASEM).

L’edició d’enguany d’aquest campament inclusiu, que comptarà amb l’assistència professional de 26 monitors, coordinadors i 1 infermera, es desenvoluparà en un espai totalment adaptat i rodejat de la natura, molt a prop de l’Embassament de Sau.

fiare banca etica crowdfunding

Totes les activitats que es realitzaran estan adaptades als problemes de mobilitat que pateixen els nens i nenes, derivats del desenvolupament de patologies degeneratives com la distròfia muscular de duchenne, Charcot Marie Tooth, atròfia muscular espinal, distròfia muscular de Becker, distròfia muscular de Steinert y diferentes miopatíes, totes elles corresponents al grup de les malalties neuromusculars.

En paraules de la presidenta de la Federació ASEM, Cristina Fuster, “Colònies ASEM és un projecte inclusiu, en el que es facilita la relació dels nens que conviuen amb una malaltia neuromuscular amb altres nens sense discapacitat, obtenint com a resultat una convivència integradora i enriquidora per a l’evolució personal de tots els participants”.

Aquest projecte es realitza gràcies a la col·laboració d’empreses que contribueixen amb la financiació, com CaixaBank, PTC Therapeutics International, Laboratorios Lilly, Quinielista i Airliquide, i donatius de persones solidàries.

La Federació ASEM és una organització sense ànim de lucre que agrupa a les associacions de persones afectades per patologies neuromusculars. En l’actualitat agrupa a 23 associacions que representen a 60.000 afectats a tota Espanya.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

3 COMENTARIS

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES