Dijous, 18 abril 2024
spot_img
IniciESPORT ADAPTATEl CN Mataró, tercer al Campionat d’Espanya absolut de natació per clubs

El CN Mataró, tercer al Campionat d’Espanya absolut de natació per clubs

club natació mataró
Delegació del CN Mataró celebrant el tercer lloc // Foto: Imatge cedida per FCEDF

El CN Mataró va quedar a la tercera posició al Campionat d’Espanya Absolut de natació adaptada per clubs que es va disputar el passat cap de setmana a la ciutat de Valladolid, quedant per darrere del vencedor, el Club Ademi Tenerife, i el segon classificat, el Club Konporta donostiarra. Al campionat van participar més de 40 clubs d’Espanya i gairebé 150 nedadors i nedadores.

Quant a la participació dels nedadors catalans, cal destacar les cinc victòries aconseguides per Toni Ponce (Club Natació Sitges), els rècords d’Espanya de Júlia Castelló (CN Mataró) als 50m papallona (S6) amb un temps de 47:83, i les tres medalles aconseguides per Júlia al Campionat. També ressaltar el rècord d’Espanya de Marta García (CN Mataró), amb una marca de 3:14:87, a la prova dels 100m braça SB3. D’altra banda, durant els dos dies de competició es van establir set nous rècords d’Espanya. Sarai Gascón va guanyar per davant de Núria Marqués als 50m papallona aconseguint també tres medalles al Campionat.

Finalment també va ser important l’actuació de l’aragonesa Teresa Perales, que va guanyar dos medalles d’or i va superar a la clasificació multidisability a la nedadora de l’Ademi Tenerife, Michelle Alonso i la catalana Sarai Gascón.