Barcelona acull el primer Campionat Internacional de rugbi en cadira de rodes

Amb la participació d’equips catalans, francesos i suïssos

cartell campionat rugbi
Cartell campionat de rugbi // Foto: Imatge cedida per FCEDF

Des d’avui i fins el 26 de juny es disputa el primer Campionat Internacional de rugbi en cadira de rodes “1st Wheelchair Rugby Rookies Tournament” que tindrà lloc al CEM Valentí Chavarria de Barcelona amb la participació del BUC (Catalunya), Rugby Quad Grenoble i Montpellier Handi-Rugby (França) i el Fighting Snakes (Suissa). També competeixen a títol individual com a fitxatges dels equips participants (habitual al rugbi cr internacional) Lucas Camussi, internacional per Argentina i Fernando Saz jugador de Cai Deporte Adaptado. El torneig està organitza per la Federació Catalana d’Esports per Persones amb Discapacitat Física (FCEDF), la Federació Catalana de Rugbi (FCR) i el Club BUC.

Es tracta de la primera edició d’aquest torneig destinat a la promoció i tecnificació del rugbi en cadira de rodes. Per aquest motiu el torneig compta amb la participació d’equips francesos on el nivell d’aquest esport és superior, per lo que és una bona oportunitat per millorar el nivell del rugbi català.

BANER_300X250

La jornada de dissabte serà de 10h a 13h i 15:30-18:30h i la jornada final de diumenge començarà a les 11h. El sorteig es farà el dia 24 a l’Hotel Ilunion Barcelona en directe amb la presència de tots els equips participants.

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*