COCEMFE i CIBERER guardonades amb el Premi ASEM pel seu compromís amb les malalties neuromusculars

Durant el 32è Congrés Nacional de Malalties Neuromusculars

premi asem 2019 compromís malalties neuromusculars
El president Manuel Rego amb representants de les dues entitats // Foto: Federació ASEM

El Centre d’Investigació Biomèdica en Xarxa de Malalties Rares (CIBERER) i la Confederació Espanyola de Persones amb Discapacitat Física i Orgànica (COCEMFE) han estat guardonats amb el Premi ASEM 2019, pel seu compromís en l’àmbit de les malalties neuromusculars.

Els Premis ASEM són un reconeixement de la Federació Espanyola de Malalties Neuromusculars (Federació ASEM) a persones i entitats destacades pel suport a la divulgació i millora del coneixement de les malalties neuromusculars, així com a iniciatives compromeses amb les persones que conviuen amb una malaltia neuromuscular, les seves famílies i les associacions de pacients.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

COCEMFE ha estat reconeguda “pel suport i la implicació constant amb el col·lectiu i amb les associacions de pacients en l’àmbit de les malalties neuromusculars i la discapacitat”, va afirmar Manuel Rego, president de Federació ASEM. Va recollir el premi Juan Carlos Hernández, conseller de COCEMFE nacional i president de COCEMFE Canàries, en el sopar de cloenda del 32è Congrés Nacional de Malalties Neuromusculars a Las Palmas de Gran Canària, que va expressar en nom d’Anxo Queiruga, president de COCEMFE nacional, i de tot l’equip humà que conforma la confederació, “l’enorme agraïment a Federació ASEM per aquest reconeixement, que ens anima a continuar treballant i defensant els drets de les persones amb discapacitat física i orgànica”.

L’altre guardó va recaure en CIBERER, “com a reconeixement a la tasca de divulgació i investigació en les malalties rares i neuromusculars, destacant el compromís constant dels professionals que conformen l’entitat amb les entitats de pacients”, va destacar Rego, qui va fer lliurament de la placa a la Dra. Teresa Sevilla, encarregada de recollir el premi en nom de CIBERER.

BANER_300X250

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*