El RCD Espanyol participa a una jornada de tecnificació de futbol femení per persones amb paràlisi cerebral

Dins el 14è Trofeu de Futbol 7- Ciutat de Barcelona

jornada-tecnificació-futbol-femení-rcd-espanyol
L’equip femení de futbol fa un any i mig que es va crear // Foto: FECPC

Dins la celebració del 14è Trofeu Internacional de Futbol 7- Ciutat de Barcelona, aquesta tarda tindrà lloc una jornada de tecnificació de futbol femení per persones amb paràlisi cerebral en la que participaran jugadores del primer equip del RCD Espanyol de Barcelona.

La jornada serà a les 16h al Clot de Mel, i consistirà en un entrenament de 90 minuts de l’equip femení de futbol de la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals (FECPC) amb la participació activa de la jugadora del primer equip blanc i blau Inés Juan Altamira i l’equip local Vila Olímpica.

“És una gran oportunitat per les jugadores de la federació i un suport molt important que un club de primer nivell com l’Espanyol de Barcelona s’hagi interessat pel projecte i hi aposti amb la participació de jugadores del primer equip”, explica la directora tècnica de la FECPC, Àngels Sola.

“Esperem una gran difusió, que és el que es mereixen aquestes noies, pioneres en el seu esport. Sens dubte, les ganes del RCD Espanyol de Barcelona de donar-nos un cop de mà ens ajudaran per fer arribar el futbol a més noies que tenen una paràlisi cerebral o lesió cerebral adquirida”, ha assegurat la directora tècnica de la FECPC.

Fa un any i mig, la FECPC va impulsar el primer equip femení de futbol per a persones amb paràlisi cerebral a l’estat. Des de llavors, el grup de 10 noies entrena un cop al mes al CAR de Sant Cugat. A més de la millora constant, aquestes pioneres van participar en el primer campus de tecnificació i en el primer partit internacional, realitzats l’agost a Sant Cugat, i ara es preparen per assistir a una setmana d’entrenaments a Holanda impulsada per la Federació Internacional de Futbol (IFCPF).

La 14a edició del Trofeu Internacional de Futbol 7 compta amb la participació de les seleccions de Catalunya, d’Irlanda del Nord (13a al rànquing mundial), Escòcia, Itàlia i l’equip anglès South West CP United. Tots els equips s’enfrontaran entre ells en una edició que començava el dijous i s’allargarà fins al diumenge al migdia amb l’entrega de la copa.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*