ASEM inicia una campanya de participació ciutadana per elaborar un mapa de les platges adaptades de Catalunya

A través de fotografies enviades amb el hashtag #PlatgesAdaptades

asem campanya mapa platges adaptadaes catalunya
Imatge de la campanya per crear un mapa de les platges adaptades // Foto: ASEM Catalunya

ASEM Catalunya ha iniciat una campanya ciutadana participativa per elaborar un mapa visual de les platges adaptades a Catalunya a través de les fotografies dels participants en aquesta iniciativa.

Es tracta d’enviar fotografies de platges on hi hagin lavabos adaptats, rampes o qualsevol altre element adaptat per a persones amb mobilitat reduïda. Aquestes fotografies s’han de penjar a les xarxes socials amb el hashtag #PlatgesAdaptades indicant el nom de la platja i la seva població. També es poden enviar les fotografies al correu comunicació@asemcatalunya.com o per whatsapp al 680533670.

BANER_300X250

D’aquesta manera l’entitat vol elaborar un mapa actualitzat de les platges adaptades per persones amb mobilitat reduïda de Catalunya i destacar les bones pràctiques en aquest àmbit. Totes les fotos enviades es pujaran al seu àlbum de Facebook Platges Adaptades

D’altra banda, l’entitat recorda que es poden consultar les platges adaptades a l’app de platges de la Generalitat de Catalunya amb informació actualitzada a diari.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*