L’alcalde Àngel Ros posa Down Lleida com a símbol i exemple del treball per la igualtat i la integració

En la inauguració de la Festa Major del Secà de Sant Pere

angel ros down lleida símbol igualtat integració
La Milla Solidària ha estat a benefici de l’associació Down Lleida // Foto: Ajuntament de Lleida

L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, va aprofitar ahir l’acte d’inauguració de la Festa Major del Secà de Sant Pere, en la que es va organitzar una cursa atlètica benèfica a benefici de l’associació Down Lleida, per posar a l’entitat que presideix Pilar San Juan, com a símbol i exemple del treball per la igualtat i la integració.

De la mateixa manera Ros també va tenir unes paraules per l’Associació Esportiva AEM “que amb l’esport ha estat exemple d’integració de les dones i ha sabut transmetre aquest esperit d’igualtat, avançant-se al seu temps. És un gran club de Lleida i porta el nom de la ciutat arreu del món”, ha afegit.

BANER_300X250

Precisament el president de l’AEM, Sergio González, que a més es veí del Secà, va fer el pregó de les festes recordant aspectes íntims de les seves vivències al barri.

Prèviament al pregó, les autoritats i els membres de la junta de l’Associació de Veïns del barri, que presideix Julián Garrido, han imposat les bandes d’honor a les tres pubilles del Secà: Alexia i Àngela Martínez i Elena Elies, i han lliurat els trofeus de la segona Milla Solidària del Secà de Sant Pere Memorial Toni Romero, competició a benefici de l’associació Down Lleida, que ha permès recollir 700 euros de les inscripcions dels més de 200 participants.

En els actes d’inici de la Festa del Secà de Sant Pere també han participat el tinent d’alcalde Joan Gómez i els regidors Toni Postius, Paco Cerdà, Ángeles Ribes i Dolors López, així com l’intendent en cap de la Guàrdia Urbana, Josep Ramon Ibarz, i el representant territorial d’Esports, Joan Segura.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*