Ajuts per a la realització de projectes que promoguin la inclusió sociolaboral de persones amb discapacitat

Fundació Universia i Konecta Fundació convoquen la 6a edició

fundació universia  ajuts projectes inclusió sociolaboral discapacitat
Cartell de la convocatòria dels ajuts per projectes inclusius // Foto: Fundació Universia

La Fundació Universia i la Fundació Konecta convoquen fins l’1 de setembre ajuts en la seva 6a edició per a la realització de projectes que contribueixin a fomentar i promoure la inclusió social i laboral de persones amb discapacitat i que donin suport al principi d’igualtat d’oportunitats.

Els ajuts es convoquen en cinc categories diferents:

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Educació: Projectes formatius centrats en la millora de l’ocupabilitat de les persones amb discapacitat. Formació orientada a la consecució d’ocupació i a la millora i desenvolupament professional en relació amb el potencial i el talent de les persones amb discapacitat com element de diferenciació.

Ocupació: Projectes orientats a l’impuls de l’ocupació ordinari a través de la incorporació laboral i professional, relacionats amb l’autoocupació i l’emprenedoria; així com projectes formatius centrats en la millora de l’ocupabilitat de les persones amb discapacitat.

BANER_300X250

Investigació: Projectes científics que afrontin els reptes i processos de la inclusió social, professional, i educativa de les persones amb discapacitat.

Cultura: Activitats que afavoreixin les capacitats, habilitats, talent i experiència en qualsevol àmbit artístic com a via d’inserció ocupacional i laboral de les persones amb discapacitat.

Esport: Projectes de foment de l’esport adaptat i inclusiu com a mitjà d’integració laboral i d’adquisició de competències professionals de les persones amb discapacitat.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*