Dissabte, 27 novembre 2021
HomeCulturaAjuts per a la realització de projectes que promoguin la inclusió sociolaboral...

Ajuts per a la realització de projectes que promoguin la inclusió sociolaboral de persones amb discapacitat

fundació universia  ajuts projectes inclusió sociolaboral discapacitat
Cartell de la convocatòria dels ajuts per projectes inclusius // Foto: Fundació Universia

La Fundació Universia i la Fundació Konecta convoquen fins l’1 de setembre ajuts en la seva 6a edició per a la realització de projectes que contribueixin a fomentar i promoure la inclusió social i laboral de persones amb discapacitat i que donin suport al principi d’igualtat d’oportunitats.

Els ajuts es convoquen en cinc categories diferents:

diari-discapacitat-300x250e

Educació: Projectes formatius centrats en la millora de l’ocupabilitat de les persones amb discapacitat. Formació orientada a la consecució d’ocupació i a la millora i desenvolupament professional en relació amb el potencial i el talent de les persones amb discapacitat com element de diferenciació.

Ocupació: Projectes orientats a l’impuls de l’ocupació ordinari a través de la incorporació laboral i professional, relacionats amb l’autoocupació i l’emprenedoria; així com projectes formatius centrats en la millora de l’ocupabilitat de les persones amb discapacitat.

Investigació: Projectes científics que afrontin els reptes i processos de la inclusió social, professional, i educativa de les persones amb discapacitat.

Cultura: Activitats que afavoreixin les capacitats, habilitats, talent i experiència en qualsevol àmbit artístic com a via d’inserció ocupacional i laboral de les persones amb discapacitat.

Esport: Projectes de foment de l’esport adaptat i inclusiu com a mitjà d’integració laboral i d’adquisició de competències professionals de les persones amb discapacitat.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES