Neix el primer espai digital a Catalunya per a persones que han superat o cronificat un càncer

A Catalunya hi ha més de 110.000 persones en aquesta situació

espai digital persones càncer superat cronificat fecec
Presemtació del portal web #desprésdelcàncer // Foto: FECEC

S’estima que hi ha més de 110.000 persones que han superat o cronificat el càncer i que aquesta xifra augmenta, cada any, entre um 1,6-1,7%. Davant d’aquesta realitat, la Federació Catalana d’Entitats contra el Càncer (FECEC) acaba de posar en marxa el primer espai digital a Catalunya dirigit exclusivament a les persones que han superat o cronificat la malaltia del càncer.

L’objectiu d’aquest portal online és ajudar aquestes persones que han superat o cronificat la malaltia oferint recursos d’informació i eines sobre com afrontar la vida quotidiana després del càncer.També pretén visibilitzar les necessitats d’aquest col·lectiu per conscienciar a la societat d’aquesta nova realitat.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

D’aquesta manera, l’espai digital consta de cinc blocs: Com estic ( amb continguts sobre la gestió de seqüeles per millorar i ajustar-se als canvis físics i emocionals). Em cuido ( Recomanacions per adoptar un estil de vida saludable per millorar la qualitat de vida ), M’organitzo ( informacions pràctiques per necessitats en l’àmbit laboral, financers, legal i que permeten reorganitzar la vida), Suport i Serveis ( recull de serveis en l’àmbit psicosocial i laboral que ofereixen les entitats federades) i Comparteixo ( espai per compartir experiències de diferents testimonis).

L’espai digital #despresdelcancer compta amb el suport de la Fundació Obra Social de la Caixa i el Grup Perelada.

BANER_300X250

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*