Divendres, 22 octubre 2021
IniciDretsNeix el primer espai digital a Catalunya per a persones que han...

Neix el primer espai digital a Catalunya per a persones que han superat o cronificat un càncer

espai digital persones càncer superat cronificat fecec
Presemtació del portal web #desprésdelcàncer // Foto: FECEC

S’estima que hi ha més de 110.000 persones que han superat o cronificat el càncer i que aquesta xifra augmenta, cada any, entre um 1,6-1,7%. Davant d’aquesta realitat, la Federació Catalana d’Entitats contra el Càncer (FECEC) acaba de posar en marxa el primer espai digital a Catalunya dirigit exclusivament a les persones que han superat o cronificat la malaltia del càncer.

L’objectiu d’aquest portal online és ajudar aquestes persones que han superat o cronificat la malaltia oferint recursos d’informació i eines sobre com afrontar la vida quotidiana després del càncer.També pretén visibilitzar les necessitats d’aquest col·lectiu per conscienciar a la societat d’aquesta nova realitat.

D’aquesta manera, l’espai digital consta de cinc blocs: Com estic ( amb continguts sobre la gestió de seqüeles per millorar i ajustar-se als canvis físics i emocionals). Em cuido ( Recomanacions per adoptar un estil de vida saludable per millorar la qualitat de vida ), M’organitzo ( informacions pràctiques per necessitats en l’àmbit laboral, financers, legal i que permeten reorganitzar la vida), Suport i Serveis ( recull de serveis en l’àmbit psicosocial i laboral que ofereixen les entitats federades) i Comparteixo ( espai per compartir experiències de diferents testimonis).

L’espai digital #despresdelcancer compta amb el suport de la Fundació Obra Social de la Caixa i el Grup Perelada.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES