Diumenge, 24 octubre 2021
IniciDependènciaViver de Bell-lloc organitza la jornada online ‘La Meva Vida’ de debat...

Viver de Bell-lloc organitza la jornada online ‘La Meva Vida’ de debat sobre el dret a l’autonomia personal

Tindrà lloc el proper 20 d'abril amb la presència del director de Dincat, Carles Campuzano

Cartell Jornada La Meva Vida - Viver de Bell-lloc
Cartell de la Jornada ‘La meva vida’ // Foto: Fundació Viver de Bell-lloc

La Fundació Viver de Bell-lloc organitza el proper 20 d’abril ‘La Meva Vida’, una jornada online de debat que vol ser un espai de reflexió per a les entitats del sector on compartir coneixements, experiències, dubtes i reptes que permetin avançar en la garantia del dret a l’autonomia personal.

El director de Dincat, Carles Campuzano, serà l’encarregat de fer-ne l’obertura. A continuació, la jornada tindrà dues taules taules rodones. 

La primera, a les 10.30h, tractarà sobre la relació amb les famílies des dels Centres Especials de Treball, amb un debat entre la Fundació Sant Tomàs, Fundació Tallers i Fundació Viver de Bell-lloc, obert a la resta de participants.

La segona part de la jornada s’iniciarà a les 15h, i es dedicarà a experiències innovadores i els principals reptes d’aplicar la metodologia de la Planificació Centrada en la Persona als serveis d’habitatge, ja siguin les llars residències o els suports a la pròpia llar.

La voluntat és que aquesta jornada es pugui convertir en una trobada anual des d’on fer un treball compartit. Ja es poden realitzar les inscripcions a través d’aquest enllaç o la pàgina web de Viver de Bell-lloc.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES