Dilluns, 25 octubre 2021
IniciAccessibilitat UniversalVisita a les obres que permetran una millora d'accessibilitat en la futura...

Visita a les obres que permetran una millora d’accessibilitat en la futura estació de Santa Perpètua de Mogoda – Riera de Caldes

estacio santa perpetua mogoda
Un moment de la visita a les obres de la nova estació // Foto: Renfe

L’alcaldessa de la ciutat, el president de Renfe i la directora de Rodalies comproven l’estat de les obres L’alcaldessa de Santa Perpètua de Mogoda, Isabel Garcia, el president de Renfe, Isaías Táboas, i la directora de Rodalies de Catalunya, Mayte Castillo, han visitat les obres de la futura estació de Santa Perpètua de Mogoda – Riera de Caldes, que suposarà una inversió d’1.768.135 euros.

Actualment Santa Perpètua de Mogoda compta amb una estació de rodalia situada a la línia R3 que permet enllaçar la població amb Barcelona en un temps de viatge de 16 minuts. Amb la nova estació a més de a la pròpia població el servei es donarà a tots els municipis veïns de l’Eix de la Riera de Caldes.

Les actuacions que es preveuen en la nova estació són la construcció d’un nou edifici de viatgers a la zona de vestíbul així com màquines autovenda i control d’accessos; pas inferior de connexió entre andanes recrescut, repavimentació i encaminaments; Sistemes d’Informació al viatger; Urbanització d’accessos; ascensors; noves marquesines i la integració paisatgística de les noves instal·lacions.

Pla de Rodalies de Catalunya 2020-2030

Aquesta actuació complementa altres actuacions emmarcades en el Pla de Rodalies de Catalunya 2020-2030. El Pla preveu programes per millorar la fiabilitat del servei, la informació i l’atenció al client; augmentar la capacitat i les prestacions de la xarxa ferroviària, incrementar el confort i l’accessibilitat de trens i estacions.

A més, en el marc de la primera fase del pla d’estacions per a rodalia de Barcelona, Renfe està invertint prop de 100 milions d’euros en actuacions centrades principalment en la millora de l’accessibilitat, així com altres tasques de modernització de 39 estacions de la rodalia de Barcelona.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES