Vilanova de Sau acull un any més les Colònies ASEM per infants i joves amb malalties neuromusculars

Se estan celebrant del 7 al 14 de juliol

casa-de-colònias-vilanova-sau-asem-malalties-neuromusculars
Casa de Colònies de Vilanova de Sau (Barcelona) // Foto: Federació ASEM

Un any més la Casa de Colònies de Vilanova de Sau (Barcelona) està acollint des del passat 7 de juliol les Colònies ASEM, un campament inclusiu, adaptat a les necessitats de menors amb malalties neuromusculars que enguany albergarà un total de 39 nens i nenes de 7 a 18 anys.

Durant una setmana aquests joves disposaran d’un espai on jugar, aprendre, i gaudir d’activitats lúdiques, acompanyats de 27 professionals entre monitors i personal sanitari.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Aquest any la temàtica s’ambientarà en L’Espai Exterior, per lo que s’han preparat diferents activitats com: nit temàtica, jocs d’aigua, concert, chill out, futbol, piscina, nit de detectius, room espape, gymcana, nit del terror o la festa final de campament.

El projecte Colònies ASEM és una iniciativa de la Federació Espanyola de Malalties Neuromusculars (Federació ASEM), que compta amb la col·laboració d’empreses i organitzacions que contribueixen de manera solidària a la seva financiació. En aquesta edició 2019 les entitats col·laboradores han estat: Obra Social La Caixa, Fundació SEPLA, PTC, Vitalaire, Lilly, Fundació Pelayo, Novartis, Emepe21 i GSK, així com les persones solidàries que col·laboren econòmicament amb el projecte per prestar el seu suport a nens i nenes que conviuen amb malalties neuromusculars al nostre país.

BANER_300X250

Així mateix, aquest any el campament comptarà amb voluntariat de ASPEN Pharma que assistiran a la Casa de Colònies el divendres 12 de juliol, on col·laborarà en les activitats de piscina i menjador. ASPEN Pharma donarà també samarretes serigrafiades per a tots els participants.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*