Usuaris de Grandalla ballen a ritme de David Bisbal i Fórmula Abierta en un ‘Flashmob’

En una iniciativa per donar visibilitat a les persones amb Síndrome de Down

usuaris grandalla ritme cançons flashmob
Un moment de l’actuació que van oferir ahir els usuaris de l’entitat // Foto: Grandalla

Tretze usuaris del taller de dansa de Grandalla van ballar ahir al ritme de les cançons ‘Corazón latino’ de David Bisbal i ‘Te quiero más’ de Fórmula Abierta en el ‘Flashmob’ que van protagonitzar al Racó del Campanar de Sabadell amb motiu del Dia Internacional de les Persones amb Síndrome de Down.

En paraules de Gemma Julián, monitora del taller de dansa de l’entitat “enguany vam escollir aquests dos temes perquè fer coreografies que s’adapten perfectament als diferents ritmes dels participants”. L’any passat es va triar una cançó del cantant llatí Chayanne que van ballar una vintena d’usuaris en el que va ser el primer ball espontani que protagonitzava l’entitat.

BANER_300X250

Amb aquesta representació musical, que l’entitat va fer per segon any consecutiu, Grandalla vol augmentar la consciència pública sobre les persones amb Síndrome de Down i la necessitat d’incloure socialment a aquestes persones, així com demostrar que gaudeixen de les mateixes activitats que la resta de la societat.

Grandalla és una entitat sabadellenca que treballa per a la integració social de les persones amb discapacitat intel·lectual tot oferint-los activitats de lleure que compten amb els suports necessaris per a què puguin gaudir del seu temps lliure igual que ho faria qualsevol altra persona.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*