Josep Giménez Maluenda surt reelegit president de la FCEDF pels propers quatre anys

No es va presentar cap candidatura alternativa a les eleccions

josep giménez president fcedf
Josep Giménez parlant en un acte de l’entitat // Foto: FCEDF

Josep Giménez Maluenda dirigirà les regnes de la Federació Catalana d’Esports de Persones amb Discapacitat Física (FCEDF) després de ser reelegit el passat divendres 17 de març en un procés electoral en el que no es va presentar cap candidatura alternativa.

A més de la recent elecció de Giménez i la seva junta directiva, des del dia 3 de març s’han portat a terme dins la FCEDF un procés d’eleccions de membres assemblearis en representació dels estaments esportius (tècnics, esportistes i jutges i àrbitres).

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Per Josep Giménez, “el nostre gran repte ha de ser acostar l’esport a les persones amb discapacitat (física, preferentment) i viceversa, fomentant la competició i l’alt rendiment com a meta per a la plena integració a la societat i com a mitjà de normalització de la seva vida, de manera anàloga a la que qualsevol sector de la societat, de manera transversal fa o aspira a fer”.  

Els membres de la nova Junta Directiva són: Josep Giménez Maluenda (President); Jose Ricardo Moreno Morales; Anna Fillat Prat; Sergi Campos Peris; Mercedes Rios Hernández; Lidia Foix Fortuny; Matilde Teruel Marin; José Antonio Castilla Moreno; Jordi Torres Santacreu.

BANER_300X250

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*