22.6 C
Barcelona
Dijous,28maig,2020
Inici Discapacitat Unió del Grupo SIFU i la Creu Roja Espanyola per promoure la...

Unió del Grupo SIFU i la Creu Roja Espanyola per promoure la integració laboral dels col·lectius més vulnerables

grupo sifu creu roja unió inserció laboral persones discapacitat
Acte de la signatura del conveni de col·laboració // Foto: Grupo SIFU

El Centre Especial de Treball Grupo SIFU i Creu Roja Espanyola van signar ahir un conveni de col·laboració i unió per tal de fomentar l’ocupabilitat de col·lectius en risc d’exclusió social a través de la creació d’ocupació directa, intermediació laboral o la facilitació de pràctiques formatives a nivell nacional.

En el marc d’aquest acord, formalitzat pel president de Grup SIFU, Albert Campabadal Mas, i pel secretari general de Creu Roja Espanyola, Leopoldo Pérez Suárez, la companyia es compromet a fer partícip dels seus processos de selecció a l’entitat. D’aquesta manera es persegueix l’objectiu de facilitar la incorporació dels usuaris dels Programes d’Ocupació de Creu Roja a la plantilla del Centre Especial de Treball, centrant-se sobretot en les persones amb discapacitat. En aquest sentit, l’entitat sense ànim de lucre facilitarà una preselecció dels candidats que més s’ajustin als perfils requerits i donarà suport i seguiment a les incorporacions.

El conveni també fomentarà el desenvolupament de pràctiques no laborals en col·laboració amb organitzacions clients de Grup SIFU. Aquesta iniciativa anirà destinada als participants de formacions de capacitació realitzades per Creu Roja, que tindran l’oportunitat de conèixer l’estructura, normes i valors d’una organització, permetent així, un acostament a la cultura del món laboral. Finalment, aquest acord unirà l’experiència de les dues organitzacions per poder col·laborar en l’organització d’accions de sensibilització sobre la inclusió laboral de les persones amb diversitat funcional.

Aquest conveni es formalitza després de diverses col·laboracions puntuals entre Grup SIFU i Creu Roja, que, gràcies al seu intermediació laboral, han permès fins ara la incorporació de 5 persones a la plantilla de l’CEE provinents dels diferents projectes d’ocupació de l’ONG. En aquest sentit, el President de Grup SIFU, Albert Campabadal Mas, va assegurar que “aquest acord s’ha anat forjant amb petites col·laboracions i consolida la unió ja existent entre les dues organitzacions per facilitar l’accés a l’ocupacióa aquelles persones que més ho necessiten”.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES ENTRADES

Maite Ruiz: “La LADD està formada per persones interessades en la defensa dels drets”

Maite Ruiz, presidenta de LADD // Foto: Associació LADD Hem volgut parlar en aquesta entrevista amb Maite...

Barcelona llança un pla de xoc en salut mental per combatre els efectes de la Covid-19

Els programes de suport emocional seran vitals per superar la crisi // Foto: Salut Mental Catalunya L’Ajuntament de...

Un assaig clínic accelera la recerca de nous tractaments en malalties neurodegeneratives

L'assaig pot accelerar les vies per trobar possibles tractaments // Foto: Federació ASEM Un assaig clínic per a...

Maravillas Rojo: “Aquesta crisi ha posat de relleu la importància de la vida i les persones”

L'espai #reflexionsdefutur ha entrevistat a Maravillas Rojo // Foto: Taula Tercer Sector A partir de la crisi sanitària,...

COMENTARIS RECENTS